EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
41
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22481 tot 22485
Geplaatst op: woensdag 9 april 2014

Nieuw Design voor de American Eagle in 2015?

silver eagleDe zilveren American Eagle is de meest verkochte zilveren munt ter wereld. In 2013 werden er maar liefst ruim 42 miljoen ounces verkocht. De US Mint boekte met dit aantal een record qua verkopen sinds de verkoop startte in 1986. De zilveren munt bestaat voor 99,99% uit zilver.

[...]

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: woensdag 9 april 2014

Slechte leningen banken verdubbeld

Banken in de eurozone hebben samen voor ruim 800 miljard euro aan slechte leningen in de boeken staan. De hoeveelheid leningen die waarschijnlijk niet worden terugbetaald is daarmee in de afgelopen vijf jaar verdubbeld. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 9 april 2014

Column Kees de Kort | Duitse exportdaling past in WTO-verhaal

De toonzetting van de World Economic Outlook is aanzienlijk vriendelijker en positiever dan de werkelijke cijfers. Het IMF heeft meer vertrouwen in de rijke landen en iets minder vertrouwen in de emerging markets, met name Brazilië en Rusland. BNR's Kees de Kort ziet duidelijk een verschuiving.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 9 april 2014

Inflatiegevaar dreigt uit een totaal onverwachte hoek

Over de inflatie is het laatste woord nog niet gevallen. Iedereen had verwacht dat de monetaire politiek van de Amerikaanse centrale bank tot meer inflatie zou leiden. Iedereen verkeerde in een toestand van verhoogde waakzaamheid, maar tot ieders verbazing bleef die inflatoire druk uit. Integendeel zelfs, plots werd gewaarschuwd voor deflatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 april 2014

$36 miljoen voor Chinees porselein

Een Chinese miljardair betaalde een recordbedrag van $36 miljoen voor een zeldzaam porseleinen kopje dat afkomstig is uit de tijd van de Ming-dynastie. Er zijn voor zover bekend slechts zestien van dit soort kopjes in de wereld, waarvan vier in private handen. Niet eerder werd er zoveel geld neergeteld voor Chinees porselein.

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs