EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22486 tot 22490 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 5 mei 2014

Column Kees de Kort | Heel bijzonder

"Heel bijzonder." Zo kwalificeert BNR's Kees de Kort de verschenen cijfers over de Amerikaanse arbeidsmarkt.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 5 mei 2014

Belastingparadijs Nederland in de knel door Oekraïne?

Door de sancties tegen Rusland komt ook belastingparadijs Nederland in de knel. Vermogende Russische bedrijven gebruiken de gunstige belastingregels in Nederland en andere belastingparadijzen als Zwitserland, Cyprus en Ierland om vermogen veilig te parkeren en belastingen te ontwijken. 

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 5 mei 2014

Zwartspaarders: voorkom een boete!

Eind maart is bekend geworden dat binnen de Europese Unie vanaf 2015 het bankgeheim wordt opgeheven. Tot op heden is daar weinig ruchtbaarheid aangegeven. De opheffing heeft gevolgen voor de inkeerregeling.

Eind maart is bekend geworden dat binnen de Europese Unie vanaf 2015 het bankgeheim wordt opgeheven. Tot op heden is daar weinig ruchtbaarheid aangegeven. De opheffing heeft gevolgen voor de inkeerregeling.

Spaarders die in de aangifte inkomstenbelasting fiscaal vermogen hebben verzwegen hebben zo nog tot juli 2014 om zonder boete gebruik te maken van de inkeerregeling. Bij een inkeer tot 1 juli 2014 wordt de vergrijpboete van de belastingdienst verminderd tot nihil, bij inkeer van 1 juli 2014 tot 1 juli 2015 wordt uitgegaan van een boete van 30 procent. Bij inkeer vanaf 1 juli 2015 wordt uitgegaan van een boete van wel 60 procent.

Lees verder op deadvocatenwijzer.nl
Geplaatst op: maandag 5 mei 2014

Zo kwetsbaar zijn Nederlandse banken voor Russische crisis

Harde handelssancties tegen Rusland lijken in het conflict rond Oekraïne vooralsnog achterwege te blijven. Maar de financiële sector in Rusland is wel onrustig. Buitenlandse banken met leningen in Rusland moeten op hun tellen passen.

De sterke handelsbetrekkingen van vooral Duitsland met Rusland, maken een harde aanpak van Rusland in de Oekraïne-crisis een heikele zaak. Duitsland is voor ongeveer een derde van zijn gasverbruik afhankelijk van Russische gas en Duitse bedrijven hebben voor miljarden in Rusland geïnvesteerd.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 5 mei 2014

Woningverkoop in april: stijgingspercentage van 79%!

Een stijging van 79%. Een percentage dat toch wel heel duidelijk laat zien dat er iets gebeurt op de woningmarkt. Werden vorig jaar in april nog 9.500 woningen verkocht, dit jaar vlogen de woningen als warme broodjes over de toonbank. Makelaarsland noteerde uiteindelijk 17.000 verkochte woningen in april, zonder twijfel de beste maand in de afgelopen zes jaar. In maart eindigde de teller op 14.500 woningen. The only way is up!

Lees verder op koopwoningen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs