Nieuws / Artikelen met het woord

57325 artikelen gevonden. Artikel 22486 tot 22490
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

De ‘bug’ in Bitcoin uitgelegd, en de invloed op het ecosysteem

In de Week van Bitcoin #15 bespreken Paul Buitink en Tuur Demeester de prijsontwikkelingen van de laatste week, waarbij met name opviel dat de Mt Gox prijs nu sterk onder de overige exchanges ligt. De belangrijkste reden voor de dalende koersen deze week was de transaction malleability bug, waar met name Mt Gox nog steeds last van heeft. Deze bug maakt het mogelijk om het transactienummer van een transactie te wijzigen na verzending om zo exchanges in verwarring te brengen. Silk Road 2.0 was gehackt deze week, ook dat zou gelegen hebben aan deze bug, maar daar wordt aan getwijfeld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

De kans is groot dat je veel geld zal verdienen als je dit doet

Veel beleggers wachten op de ideale momenten om aandelen te kopen. Helaas boek je maar weinig rendement met dergelijke praktijken. Dit geldt zowel voor individuele aandelen als voor aandelen in het algemeen. De grootste rendementen behaal je door te investeren als er niets anders dan problemen zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Er vloeit nu ontzettend veel geld naar deze sector

De ene technische barrière na de ander wordt in snel tempo genomen door de goudmijnen. De junior goudmijnen en de mid-Tier goudmijnen profiteren hiervan het meeste. Als we kijken naar GDXJ, de ETF die kleine producerende goudmijnen en junior goudmijnen groepeert, zien we dat de beleggers massaal storm lopen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

'Bedrijven dwingen ontslag af met truc ziekteverzuim'

Bedrijven sjoemelen met het ziekteverzuim van hun medewerkers om ze na twee jaar op straat te kunnen zetten. Dat stelt CNV Vakmensen maandag.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Merkel stelde veto tegen Schaübles plan om Griekenland nog meer geld te sturen

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft een voorstel van haar minister van Financiën Wolfgang Schaüble om de Grieken nog voor de Europese verkiezingen van mei vers geld aan te bieden, met haar veto geblokkeerd. Dat schrijft Der Spiegel.