EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22491 tot 22495 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 26 juni 2014

Goud als ultieme vernietiger van schulden

Volgens professor Antal Fekete is goud onmisbaar om de onproductieve schulden van een op krediet gebaseerd geldsysteem op te schonen. Wanneer men schulden aflost met geld verdwijnt deze niet, maar wordt deze slechts overgedragen. Alleen goud kan een grote hoeveelheid onproductieve schuld vereffenen, aldus Fekete.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 26 juni 2014

Water kan zelfs nog belangrijker worden dan olie voor China

De problemen die China achtervolgen om een wereldeconomie te worden, zijn talrijk. Het land heeft bijvoorbeeld gebrek aan vruchtbare grond om zichzelf te voeden. Chinese bedrijven kopen dan ook overal in de wereld landbouwgrond, onder andere in de Oekraïne en in verschillende Afrikaanse landen.

Maar dan duikt natuurlijk het gegeven op dat het transport van graan en andere landbouwproducten naar het thuisland een kostbare aangelegenheid dreigt te worden. Het probleem van het gebrek aan landbouwgrond zou nog kunnen opgelost worden door het teeltrijp maken van woeste gronden.

Lees verder op knack.be
Geplaatst op: donderdag 26 juni 2014

Werkloosheidsgraad in eerste kwartaal op hoogste niveau sinds derde kwartaal 2005

De werkloosheidsgraad in België bedroeg in het eerste kwartaal van dit jaar 8,8 procent. Het gaat om het hoogste niveau sinds het derde kwartaal van 2005. Dat blijkt donderdag uit cijfers van de FOD Economie. De Europese doelstellingen in het kader van de 2020-strategie liggen nog ver, benadrukt de FOD Economie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 26 juni 2014

Grieken hardste werkers van Europa

Nergens in Europa worden langere werkweken geklopt dan in Roemenië en Griekenland. De clichés over de levensgenietende Grieken kloppen dus niet. Gemiddeld werken Grieken met een voltijdse job 2010 uur per jaar. Dat zijn er 163 meer dan in Duitsland en 245 meer dan in België. In Finland werkt een voltijdse werknemer het minst: 1648 uur per jaar of 362 minder dan in Griekenland.

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: donderdag 26 juni 2014

Britse centrale bank bezorgd over huizenmarkt

De uitbundige groei van de huizenmarkt in Groot-Brittannië vormt momenteel het grootste gevaar voor het herstel van de Britse economie.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs