EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22496 tot 22500
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Duitsland houdt begroting sluitend, Italië bezuinigt, Nederland laat teugels vieren

Duitsland wil de overheidsbegroting de komende jaren sluitend houden. Italië neemt extra maatregelen om het tekort onder de Europese norm van 3 procent te houden. In Nederland lukt dat al, maar daar praat de politiek alweer over méér uitgeven.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

De burger betaalt

Duitsland is onbetwist het machtigste land binnen de eurozone, de Europese Centrale Bank is in hoge mate een verlengstuk van de Bundesbank. Dit bleek weer eens uit de toespraak van Bundesbankpresident Jens Weidmann in Amsterdam op 7 april.

Dat de ECB vasthoudt aan de anti-inflatiedoctrine als het ultieme middel om de economie in de eurozone 'op koers te houden', komt vooral door de Duitse invloed. Werkgelegenheid en een evenwichtiger inkomens- en vermogensverdeling zijn geen onderwerpen die in het programma van de ECB voorkomen.

Lees verder op joop.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Is de dollar gedoemd?

Jim Rickards was te gast op Bloomberg TV en hij had weinig goede woorden over voor de dollar. Het dollarreservesysteem wankelt steeds meer en kan het ieder moment begeven. Door het feit dat de crisis van 2008 dit fiatsysteem niet op z’n knieën heeft gekregen, is het risico nog veel groter geworden. De gevolgen kunnen ongekend groot worden voor de wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

‘Breng pensioen jongeren niet in gevaar door zekerheid ouderen’

Aan de ene kant staan jongeren die bang zijn dat er in de toekomst te weinig geld in de pensioenfondsen zal overblijven voor hun pensioen. Daartegenover staan ouderen die vinden dat ze meer dan genoeg hebben bijgedragen en stellen dat zij allerminst potverteren. Joop Hartog heeft op deze plaats dat standpunt vertolkt. Martin Pikaart en Roland van Gaalen hebben de handschoen opgepakt en reageren op zijn stelling. Zij stellen dat jongeren wel degelijk onder de pensioenzekerheid van ouderen lijden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Geen geld voor de tandarts? Trek je zelf je kiezen maar!

Het probleem lijkt maar erger te worden. Steeds meer mensen krijgen te maken met schulden. Doordat de huur zo hoog is, moeten ze besparen op het eten. Zo ook Mike Hammink uit Den Bosch.

Het probleem lijkt maar erger te worden. Steeds meer mensen krijgen te maken met schulden. Doordat de huur zo hoog is, moeten ze besparen op het eten. Zo ook Mike Hammink uit Den Bosch.

Samen met zijn 10 jarige dochter moet hij rondkomen van 30 euro per week. Om ervoor te zorgen dat zij nog fatsoenlijk eet, eet hij zelf nog maar 1 maaltijd per dag.

Verder, probeert Mike te besparen op kosten voor de tandarts, en huisartsbezoeken. Daarom trekt hij, wanneer hij kiespijn heeft, zijn kiezen zelf. Bekijk vanavond het programma Dit is de dag reportage om half 10 op Nederland 2

Lees verder op doenwenu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs