Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 22496 tot 22500
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Dit is geen herstel – dit is een bubbel

De koersen van de aandelen in Europa, de Verenigde Staten en volgens The Guardian ook in Groot-Brittannië impliceren dat we met een zeer sterke onderliggende economie te maken hebben, maar niets is minder waar. Terwijl de koersen in Europa en G-B nog niet op nieuwe records staan, is dit wel het geval in de Verenigde Staten en dit is vergeleken met 2007 toen aandelen ook al in een bubbel zaten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Griekse rente duikt onder 7 procent

De Griekse langetermijnsrente is onder de kaap van de 7 procent gedaald. Het is de eerste keer sinds het land in 2010 getroffen werd door een financieel infarct dat de rente op Grieks staatspapier zo laag noteert.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Euro naar hoogste punt van het jaar

De euro is vrijdag gestegen tot het hoogste niveau ten opzichte van de dollar sinds het begin van dit jaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Goudmijnaandelen zullen naar een bubbel evolueren

Je krijgt niet iedere dag de mening van twee van de meest succesvolle grondstoffenbeleggers in een interview. Onderstaand interview is met Rick Rule en Doug Casey, twee heren die rijk zijn geworden door te beleggen in grondstofaandelen en die van plan zijn om dit nog eens te doen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Slechtste werkloosheidscijfers voor Italië sinds 1977

Italië heeft vandaag de slechtste werkloosheidscijfers in 37 jaar bekendgemaakt. De werkloosheidsgraad kwam uit op 12,9 procent, bij de min 25-jarigen is dat zelfs 42,4 procent. Volgens de nationale statistiekdienst Istat steeg ten opzichte van twaalf maanden eerder het aantal werkzoekenden met 260.000 tot 3,3 miljoen.