EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 226 tot 230
Geplaatst op: zondag 4 maart 2018

Nieuw hoofdstuk ‘handelsoorlog’: Trump dreigt met hoge invoerbelasting op Europese auto’s

Amerikaans president Donald Trump dreigt na zijn aankondiging van heffingen op staal en aluminium met een invoerbelasting op auto’s uit de EU. Economen vrezen nu voor een wereldwijde handelsoorlog.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zondag 4 maart 2018

Weinig mensen weten hoe ons economisch systeem werkt

Met behulp van de –geloof niets, maar probeer zoveel mogelijk te begrijpen als je kunt– strategie ben ik de afgelopen tijd druk bezig geweest om verschillende zaken van het economisch systeem uit te pluizen. Dit was leerzaam, avontuurlijk en soms begreep ik opeens wat ze bedoelen met de doos van pandora. Ik deel hier graag mijn reis- en leerverslag in de hoop dat het andere mensen kan helpen om een beter begrip van ons huidige economische systeem te krijgen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 4 maart 2018

Japanse crypto exchanges slaan handen in elkaar om markt te reguleren

De Japanners zijn altijd al gek geweest op nieuwe technologische snufjes. Cryptomunten zijn hier uiteraard geen uitzondering. Ondanks de crypto-gekte in Japan, blijkt er toch nood te zijn om deze markt te reguleren. Verschillende belangrijke Japanse exchanges hebben daarom besloten om een engagement aan te gaan om de cryptomarkt in goede banen te leiden.

Japan was één van de eerste landen die virtuele munten accepteerden als legitiem betaalmiddel. Alles wat met crypto te maken heeft, is hier zeer gegeerd en geliefd. Toch is het zo dat er steeds meer vraag en nood is aan marktregulatie. De Japanse overheid heeft hier nog altijd geen stappen in ondernomen, daarom dat de handelsplatformen zelf het heft in eigen handen gaan nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 4 maart 2018

Goldman Sachs legt uit wat te doen bij een handelsoorlog

Staat er een grote handelsoorlog voor de deur? Als het van Amerikaans president Donald Trump afhangt wel. Hij sprak harde taal over de oneerlijke handelsrelaties die andere landen hebben met de Verenigde Staten. Trump is daarom bereid om de import van buitenlandse producten zwaarder te belasten. Beleggers kunnen zich hier op voorbereiden volgens Goldman Sachs.

Komen er Amerikaanse importheffingen op de invoer van staal en aluminium? De Europese Unie reageerde door te zeggen dat verschillende Amerikaanse producten evenzeer getaxeerd zullen worden. De situatie is alleszins aan het escaleren want Trump wilt zelfs een stapje verder gaan door de import van Europese voertuigen zwaarder te belasten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 4 maart 2018

Oekraine sluit contract voor aardgas uit Polen

Het Oekraïense Naftogaz heeft deze week een contract getekend met een Poolse leverancier van aardgas, nadat het Russische Gazprom eerder deze week besloot de gaskraan dicht te draaien. Dat gebeurde een dag nadat de Russische energiegigant een rechtszaak had verloren tegen Naftogaz en veroordeeld werd tot het betalen van een boete van $2,56 miljard.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs