EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 226 tot 230 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

Noord-Korea: Beijing en Seoul houden hun chequeboek klaar

China en Zuid-Korea bereiden zich voor aanzienlijke investeringen in Noord-Korea, die immers opnieuw mogelijk zouden worden indien er tussen de Verenigde Staten en Noord-Korea een duurzame vredesovereenkomst zou kunnen worden bereikt. Zowel China als Zuid-Korea zien in een politieke dooi een opportuniteit om een nieuwe buitenlandse markt te verkennen en te versterken.

In China hoopt het bedrijfsleven dat een akkoord tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un een historische handelskanaal opnieuw kan openen. China heeft zich de voorbije periode immers gehouden aan de internationale sancties die tegen buurland Noord-Korea waren uitgesproken.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

In Washington gaat de vlag de mast in

Econoom Kees de Kort geeft de bankenmannetjes en de roze brilletjes een veeg uit de pan met zijn 'realistische kijk' op de beurs.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

Amerikaanse centrale bank verhoogt rente opnieuw

De Federal Reserve, de Amerikaanse centrale bank, verhoogt opnieuw de bandbreedte van het belangrijkste rentetarief. Banken betalen nu 1,75 procent tot 2 procent om geld te lenen bij de centrale bank.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

'Amerikaanse heffingen tegen China mogelijk al vrijdag van kracht'

De Amerikaanse regering staat op het punt verdere importheffingen op Chinese goederen in te voeren. Die maatregelen kunnen mogelijk vrijdag al van kracht worden. 

De Amerikaanse president Donald Trump wil donderdag zijn definitieve plan voor importheffingen op goederen ter waarde van miljarden dollars hebben afgerond, stellen ingewijden tegenover zakenkrant The Wall Street Journal.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

Lukt het niet om te sparen? U pakt het waarschijnlijk verkeerd aan

Hebt u zich al eens afgevraagd waarom iets als Start to Run zo succesvol is? De reden is simpel: het geeft mensen die géén conditie hebben een eenvoudig te volgen stappenplan, waarbij het resultaat snel zichtbaar en voelbaar is. Hetzelfde principe kan perfect werken voor sparen. Veel Belgen slagen er niet in om te sparen omdat ze gewoon geen goede aanpak hebben. Met dit eenvoudig vierstappenplan ziet u snel resultaat.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs