Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 22506 tot 22510
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 februari 2014

Een bankroet financieel systeem kan lang mee, maar…

Een bankroet financieel systeem kan nog bijzonder lang kunstmatig in leven worden gehouden door goochelende centrale banken. Maar uiteindelijk is een default onvermijdelijk. Bent u daar al op voorbereid?

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 12 februari 2014

Amerikaans 'F*ck the EU' bevat bittere waarheid

Een geluidsopname die vorig weekeinde op het videoplatform YouTube werd gepost en waarin te horen is hoe de Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland aan de telefoon met de VS-ambassadeur in Oekraïne ‘Fuck the EU’ zegt, bevat een bittere waarheid, schrijft politiek analist Barbara Spinelli in de Italiaanse krant La Repubblica: 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 12 februari 2014

Dit is waarom de meeste mensen slecht omgaan met geld

IEX Profs heeft een lijstje dat aangeeft waarom de meeste mensen zo'n "slechte" beleggers zijn, waarom wij als mens niet goed kunnen omgaan met geld:

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 12 februari 2014

Column Kees de Kort | Yellen met een korreltje zout

De Europese economie wordt niet bepaald in Frankfurt. Toch verschult iedereen in Parijs, Den Haag, Rome en Madrid zich achter de monetaire autoriteiten. Het is op dit moment zo lekker rustig, tenslotte. Maar aan een herstel werken ze niet mee, constateert macro-econoom en BNR-economiecommentator Kees de Kort. Hetzelfde beeld zie je in de Verenigde Staten.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 12 februari 2014

Mike Maloney voorspelde de financiële crisis in 2005

Mike Maloney voorspelde al in 2005 een crash van de Amerikaanse huizenmarkt en de aandelenmarkt. Ook zat hij goed met zijn verwachting dat de goudprijs en de zilverprijs zou gaan stijgen.