EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22511 tot 22515
Geplaatst op: donderdag 10 april 2014

IMF bezorgd over zeer lage inflatie

De lage inflatie, met name in de eurozone, is een van de voornaamste obstakels voor de wereldeconomie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 10 april 2014

Indisch goud is duurder dan elders in de wereld

De uiteindelijke uitslag van de Indische verkiezingen zou wel eens van invloed kunnen zijn op de goudprijs. Dit weliswaar op voorwaarde dat er geen gewapende conflicten die elders in de wereld uitgevochten worden het goud op sleeptouw zullen nemen. Maar we weten allemaal dat India een belangrijke markt is voor goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 10 april 2014

China doet bitcoin definitief in de ban

De Chinese autoriteiten proberen de handel in de virtuele munt bitcoin verder de kop in te drukken. Handelsplatformen voor de virtuele munt in het land hebben te horen gekregen dat zij vanaf 15 april geen rekeningen bij gewone banken mogen aanhouden. Dat meldden vandaag verscheidene bitcoinbeurzen in en buiten China, zoals CoinDesk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 10 april 2014

Column Kees de Kort | De Griekse comeback

De Griekse regering heeft voor drie miljard euro aan staatsobligaties uitgegeven. "Ongelofelijk", zegt BNR's Kees de Kort. "Nog maar twee, drie jaar geleden waren Griekse staatsleningen net zo populair als het Ebola-virus. Daar wilde helemaal niemand iets van hebben. En nu? Nu staan ze in de rij."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 10 april 2014

Nederlandse parttimers het meest tevreden

Dat Nederland Europees kampioen deeltijdwerken is, was al langer bekend. ​Uit onderzoek van statistiekbureau Eurostat blijkt dat Nederlandse parttimers ook nog met afstand het meest tevreden zijn over hun arbeidssituatie. 

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs