Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 22516 tot 22520
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 28 februari 2014

'EU helpt Oekraïne mogelijk met 1 miljard dollar'

Na de omwenteling in Oekraïne moet eerst de financiële situatie van het land in kaart worden gebracht. 

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 27 februari 2014

Bedreigt deflatie het economisch herstel?

Deflatie is in aantocht, zoals Eric Mecking al in 2005 voorzag. Vooral in Europa neemt de druk op de prijzen toe, omdat de ECB niet mee wil in het stimuleringsfeest van de Amerikanen, de Britten en de Japanners. LaGarda van het IMF waarschuwt dat deflatie het herstel zal schaden. Lees de analyse van Cor Wijtvliet.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 27 februari 2014

Spaanse huizenmarkt valt stil!

De Spaanse huizenmarkt is vrijwel stilgevallen. Niet per se het aantal transacties, maar wel het aantal nieuw gebouwde woningen. De nieuwbouw begon eind 2006 te dalen en is sindsien alleen maar verder omlaag gegaan. Er wordt amper nog iets gebouwd in Spanje...

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 27 februari 2014

China importeerde in januari 84 ton goud uit Hong Kong

China heeft in janauri bijna 84 ton goud geimporteerd vanuit Hong Kong. Dat was minder dan een maand geleden, maar een veelvoud van dezelfde maand van vorig jaar. Chinezen blijven maandelijks tientallen tonnen goud importeren en een groot deel daarvan komt via Hong Kong het land binnen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 27 februari 2014

Aandeel van de week: GDX

OptieAcademy voorzag de forse stijging van de zilverprijs twee weken geleden. In deze nieuwste update schrijven Harry Klip en Jan Robert Schutte welke strategie ze nu hanteren ten aanzien van edelmetalen. Ze beschrijven waarom ze long gaan op GDX.