Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 22516 tot 22520
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 21 maart 2014

Volgens deze parameter raakt de Amerikaanse economie oververhit!!

Als ik je zeg dat de Amerikaanse economie aan een oververhitting bezig is, zal bijna niemand me geloven. Maar volgens The Wall Street Examiner is dit wel degelijk het geval. De geïnde belastingen gaan de laatste weken door het dak in de Verenigde Staten. De geïnde belastingen kunnen alleen maar stijgen als de economie aantrekt.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 21 maart 2014

Column Kees de Kort | Verborgen zzp-leed

Nee, de cijfers over het Nederlandse consumentenvertrouwen zagen er niet geweldig uit. Ook niet aardig, zegt BNR’s Kees de Kort. “Gewoon minder slecht, iets anders is het niet.”

Bron: parool.nl
Geplaatst: vrijdag 21 maart 2014

Nederlandsche Bank dacht aan einde van de euro

Volgens Knot, die in 2011 de leiding van de centrale bank overnam van Nout Wellink, stond de euro tijdens de schuldencrisis in 2012 aan de rand van de afgrond. 'Er zijn toen momenten geweest waarbij wij binnen de bank zijn gaan nadenken over dergelijke scenario's en voorbereidingen zijn gaan treffen. Ik wil daar nooit meer in terechtkomen.'

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 21 maart 2014

'Economische crisis is nog niet voorbij'

De economische crisis is nog niet voorbij omdat er op fundamentele punten nog teveel onduidelijkheden zijn op de arbeidsmarkt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 21 maart 2014

Is zilver nog te duur tegenover goud?

We hoeven u uiteraard niet te vertellen dat 2013 een belabberd jaar is geweest voor de edelmetalen. Ondanks een beperkt herstel tijdens de laatste week zullen bezitters van goud en zilver met zeer gemengde gevoelens terugblikken op het voorbije jaar. Eigenlijk was het niets anders dan kommer en kwel in 2013.