EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22516 tot 22520 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 13 juni 2014

Olieprijs stijgt door onrust Irak

De olieprijs is vandaag verder gestegen door zorgen over de situatie in het olierijke Irak. De prijs van zowel lichte Amerikaanse olie als Brentolie staat daardoor op het hoogste niveau in circa driekwart jaar.

De prijs van een vat Amerikaanse olie steeg vrijdag met bijna 1 procent tot 107,45 dollar. Brentolie werd 1,3 procent duurder op 114,50 dollar. Donderdag gingen de prijzen al met respectievelijk met 2,3 procent en 3 procent omhoog.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 juni 2014

Brazilië nog altijd olie-importeur

De bevolking van Brazilië is ontevreden. Er wordt ontzettend veel geld uitgegeven aan het WK voetbal en andere prestige-projecten. En te weinig geld aan gezondheidszorg, onderwijs en openbaar vervoer.

De bevolking van Brazilië is ontevreden. Er wordt ontzettend veel geld uitgegeven aan het WK voetbal en andere prestige-projecten. En te weinig geld aan gezondheidszorg, onderwijs en openbaar vervoer.

De ontevredenheid is begrijpelijk. Er zijn hoge verwachtingen gewekt bij de Brazilianen. In de afgelopen 10 jaar zijn er grote oliereserves ontdekt voor de Braziliaanse kust. Het is moeilijk winbare olie, verstopt onder kilometers zoutafzetting.

Er moeten miljarden geïnvesteerd worden, maar dan wordt Brazilië het Saoedi-Arabië van Zuid-Amerika.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

Juni statistisch gezien slechte maand voor zilver

De maand juni is statistisch gezien een slechte maand voor zilver. In de afgelopen 20 jaar daalde het grijze edelmetaal 14 maal in de maand juni en in de laatste 10 jaar daalde zilver in juni zelfs 8 keer. De dalingen waren tevens veel groter dan de stijgingen. In het jaar 2006, 2009 en in 2013 was de daling groter dan 10%. Gemiddeld daalde de zilverprijs 5,94% in juni in de afgelopen 10 jaar.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

Gazprom zoekt alternatieve routes naar Europa

Gazprom draait maandag de gaskraan naar Oekraïne dicht als dat land niet voor 8 uur 's ochtends de helft van zijn openstaande rekening van 4 miljard dollar heeft voldaan. Topman Aleksej Miller van de Russische gasreus zei donderdag echter toe er alles aan te zullen doen om Europese consumenten van gas te voorzien.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

Gundlach: “Goud naar 1500″

Goud heeft het zwaar te verduren. Al jaren zit de prijs van het edelmetaal in een dalende trend. Maar de obligatiekoning Gundlach denkt dat er een einde is gekomen aan de neerwaartse beweging. In zijn jongste webcast maakte Gundlach duidelijk dat goud nu een bodem heeft geplaatst en op weg is naar 1500 dollar per ounce. Hij kijkt hiervoor niet enkel naar de fundamenten van goud, maar ook naar het sentiment rondom het gele edelmetaal dat op een absoluut dieptepunt is aanbeland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs