EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22521 tot 22525 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 24 juni 2014

Goud en zilver: The Squeeze is On!

Zilver had vorige week de beste handelsweek sinds 2011. Vooral afgelopen donderdag was het een hoogdag voor edelmetalen. Alasdair Macleod gelooft dat de markt voor edelmetalen nu definitief vertrokken is. We krijgen meer dan waarschijnlijk nog eerst een consolidatieperiode om de forse opwaartse beweging te verteren, maar daarna gaan goud en zilver opnieuw sterk stijgen door de grote short posities die weggewerkt moeten worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 juni 2014

Oklahoma maakt goud belastingvrij

In de Amerikaanse staat Oklahoma hoeft men voortaan geen belasting meer te betalen op de aankoop van goud en zilver. Dat komt door een nieuw wetsvoorstel dat onlangs werd aangenomen. Met het schrappen van de 8,5% BTW wordt de drempel om goud te kopen sterk verlaagd en wordt het edelmetaal op gelijke voet gezet met financiële activa als aandelen en obligaties.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 24 juni 2014

De eurocrisis in een notendop

Het hebben van één gezamenlijke munt biedt veel economische voordelen (o.a. goed voor de internationale handel) maar is onmogelijk in een gebied met heterogene economieën. De Griekse economie is bijv. veel minder concurrerend dan de Duitse economie waardoor het land drie keer zoveel importeert (waardoor geld uit het land wegstroomt) dan exporteert (vice versa). Hierdoor stroomt er voortdurend geld van de ‘zwakke’ economieën naar de sterke economieën. Wanneer consumenten, in landen met minder mogelijkheden voor productiviteit, de voorkeur geven aan goedkopere en betere importproducten dan zal de buitenlandse schuld stijgen. Tegelijkertijd verslechtert de eigen productiviteit van het land.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juni 2014

Het goud wordt uitgekotst

De laatste weken hebben we genoeg slechte berichten gehoord over de goudprijs. In het bijzonder drie weken geleden toen de goudprijs uiteindelijk de week flink lager uit ging. Steeds meer mensen twijfelen aan de kansen van het goud. Ook lijkt het goud niet meer door mensen gezien te worden als de ‘veilige haven’.

Deze titel heeft het goud gekregen omdat het edelmetaal tijdens economische of politieke strubbelingen vaak flink in waarde stijgt. Toch zagen we recent nog steeds een stijgende beweging tijdens de conflicten in Oekraïne en Iran. We kunnen dus wel degelijk nog spreken van een ‘veilige haven’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 juni 2014

Leegstand kantoren en winkels: waarom crisis nog lang niet over is

De Nederlandse economie krabbelt voorzichtig op, maar dat betekent niet dat de enorme leegstand van winkels en kantoren zomaar kan worden weggewerkt.

De Nederlandse economie krabbelt voorzichtig op, maar dat betekent niet dat de enorme leegstand van winkels en kantoren zomaar kan worden weggewerkt.

De leegstand van winkels en kantoren is vorig jaar opnieuw toegenomen, in beide gevallen met 1 procentpunt. Dat blijkt uit een dinsdag verschenen rapport van Planbureau voor de Leefomgeving ( PBL).

Van het vloeroppervlak kantoren stond begin dit jaar 17 procent leeg, tegen 16 procent een jaar eerder. Bij de detailhandel is inmiddels 9 procent van de vierkante meters niet in gebruik. Begin 2013 was dat 8 procent.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs