EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
71
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22546 tot 22550
Geplaatst op: zaterdag 5 april 2014

Waar komt het Europese aardgas vandaan?

Tijdens en na de omwenteling in de Oekraïne is er veel aandacht geweest voor de Europese afhankelijkheid van Russisch aardgas. Voor Euan Mearns was dit reden genoeg om eens te kijken naar de herkomst van het aardgas dat Europa opstookt. Op zijn weblog Energy Matters staat een uitgebreid verhaal getiteld “The Fantasy of European Gas Independence“.

[...]

Lees verder op cassandraclub
Geplaatst op: zaterdag 5 april 2014

Ons pensioenverdriet

Vanaf aanvang 2014 wordt de pensioengerechtigde leeftijd elk jaar met twee maanden verhoogd naar 66 jaar in 2018, waarna er een eindsprint komt naar 67 jaar in 2018. Nu al is er veel verwarring over deze maatregel van de overheid. Immers, veel mensen weten namelijk niet het verschil tussen pensioen en AOW  (Algemene Oudersdomwet). Wat de overheid feitelijk bedoelt is dat de AOW-leeftijd omhoog wordt geschroefd, dat wil zeggen het staatspensioen. Dat is slecht nieuws zou je zeggen, maar het kan nog slechter.

Lees verder op vrijetribune.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

Harde maatregel VS tegen de Krim: McDonalds sluit zijn deuren.

​Ukrainian McDonald’s Ltd, a subsidary of the world’s largest fast food chain, has temporarily closed its doors in Crimea because of “manufacturing reasons.”

​Ukrainian McDonald’s Ltd, a subsidary of the world’s largest fast food chain, has temporarily closed its doors in Crimea because of “manufacturing reasons.”

The company hopes to resume operations at the 3 restaurant locations in Crimea, but has offered to relocate employees to other Ukraine sites; offering to cover their expenses including 3 months of housing.

McDonald’s European headquarters said the closure was due to “operational reasons beyond our control” but did not commenting on whether the closures are linked to growing US-Russia tension over Ukraine. The spokesperson added support for employees remains a priority.

Lees verder op rt.com
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

Er ligt een enorme kans voor app-makers, kijk maar naar deze grafiek

Zoekbedrijf Google pakt een onevenredig groot deel van de mobiele reclamemarkt als je kijkt naar hoelang mensen hun diensten gebruiken.

Zoekbedrijf Google pakt een onevenredig groot deel van de mobiele reclamemarkt als je kijkt naar hoelang mensen hun diensten gebruiken.

Het Amerikaanse onderzoeksbureau Flurry meet maandelijks het gebruik van apps op meer dan 1 miljard Android- en Apple-telefoons. Deze week maakten ze resultaten bekend van een meting in januari, februari en maart van dit jaar onder smartphonegebruikers in de VS.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

'Duitsland zal tegen het eind van het jaar flirten met een recessie'

Europa wordt in mei met de grootste electorale uitdaging sinds de jaren 1970 geconfronteerd, nu de kloof tussen de Europese kiezers en hun pro-EU-politici groter is dan ooit. Na de verkiezingen voor het Europese parlement in mei valt te verwachten dat EU-sceptische partijen een van de grootste blokken zullen vormen in het nieuwe Europese parlement. Als Brussel naar de Europese kiezers luistert, zou dit een beslissend keerpunt kunnen worden voor het falende EU-experiment, zelfs als de politieke status quo vooralsnog vermoedelijk de overhand zal houden.

"De economische vooruitzichten voor Spanje, Portugal en Griekenland lijken weliswaar te verbeteren, maar dit is in feite onderdeel van een interne overdracht van problemen van deze ‘Club Med’-landen naar Frankrijk en binnenkort Duitsland, dat waarschijnlijk tegen het eind van het jaar zal flirten met een recessie. Frankrijk en Duitsland zullen vermoedelijk ook hinder ondervinden van een afnemende export, vooral van luxeproducten, aangezien de Aziatische groei afkoelt."

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs