EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22546 tot 22550 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014

Dit is de onvoorstelbare kracht voor beleggers met geduld (veel geduld)

Onderstaande grafiek is er een om boven je bed te hangen. Het bewijst hoe sterk de kracht van geduld kan zijn. Beleggen op lange termijn is zeer lonend, vooral op het einde. Dit is het sneeuwbaleffect dat ook Warren Buffett een van de rijkste mensen ter wereld maakte – aldus the conservative income investor.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 juni 2014

'Over tien jaar werken we nog maar 3 dagen per week'

Over tien jaar moeten we ons als werknemer veel meer zelf verkopen, alsof we een kleine ondernemer zijn. We moeten zelf onze vaardigheden in de etalage zetten en vaker terug naar school om onze kennis te vernieuwen. Wel gaan we minder werken. Nog maar drie dagen in de week, denkt Reinier Castelein, de voorzitter van vakbond De Unie.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juni 2014

Oklahoma maakt goud belastingvrij

De Amerikaanse staat Oklahoma heeft met nieuwe wetgeving een einde gemaakt aan de dubbele belasting op zowel goud als zilver, zo schrijft Tulsaworld . Normaal gesproken betaal je in de VS belasting als je goud of zilver wilt kopen, maar dankzij Senate Bill 862 hoeft dat niet meer in Oklahoma.

De Amerikaanse staat Oklahoma heeft met nieuwe wetgeving een einde gemaakt aan de dubbele belasting op zowel goud als zilver, zo schrijft Tulsaworld . Normaal gesproken betaal je in de VS belasting als je goud of zilver wilt kopen, maar dankzij Senate Bill 862 hoeft dat niet meer in Oklahoma.

Volgens de schrijvers van het wetsvoorstel doet de nieuwe wet twee dingen. Niet alleen vervalt de BTW bij aankoop van goud en zilver, ook vervalt een bepaling die stelt dat het goud aangegeven moet worden bij een geregistreerde bewaarder om vrijgesteld te worden van belastingen. Daardoor was het tot op heden minder aantrekkelijk fysiek goud of zilver in huis te bewaren. Door de nieuwe wet is opslag van edelmetalen niet meer vereist om vrijgesteld te worden van belasting.

Lees verder op
Geplaatst op: dinsdag 24 juni 2014

India zal China binnenkort de loef afsteken

Groot, groter, grootst. Volgens sommigen zal de Amerikaanse economie nog voor het einde van dit jaar in omvang overtroffen worden door de Chinese. Die laatste groeit namelijk nog steeds als kool terwijl de groei van de eerste slechts met horten en stoten verloopt. Maar is er nog een outsider op komst.

India zal China binnenkort de loef afsteken qua economische omvang. Dat zal sommige enigszins absurd in de oren klinken, want wie zou nu verwachten dat de Indische economie zo steil in opmars is. De jongste geluiden die ons uit India bereikten waren eerder van het negatieve soort. India mag echter inderdaad niet onderschat worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 juni 2014

Goudaankopen Rusland houden aan

Goudaankopen door Rusland duren voort. Afgelopen maand kocht de centrale bank van Rusland, The Central Bank of the Russian Federation, weer een aanzienlijke hoeveelheid goud. In april kocht de centrale bank van Rusland nog 900.000 ounces goud. Vorige maand was het minder. De Russen voegden  300.000 ounces (9,3 ton) goud aan hun goudreserves toe. Sinds 2007 heeft Rusland haar goudreserves verdrievoudigd. Althans als de bekend gemaakte cijfers kloppen.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs