EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22551 tot 22555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 24 juni 2014

India zal China binnenkort de loef afsteken

Groot, groter, grootst. Volgens sommigen zal de Amerikaanse economie nog voor het einde van dit jaar in omvang overtroffen worden door de Chinese. Die laatste groeit namelijk nog steeds als kool terwijl de groei van de eerste slechts met horten en stoten verloopt. Maar is er nog een outsider op komst.

India zal China binnenkort de loef afsteken qua economische omvang. Dat zal sommige enigszins absurd in de oren klinken, want wie zou nu verwachten dat de Indische economie zo steil in opmars is. De jongste geluiden die ons uit India bereikten waren eerder van het negatieve soort. India mag echter inderdaad niet onderschat worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 juni 2014

Goudaankopen Rusland houden aan

Goudaankopen door Rusland duren voort. Afgelopen maand kocht de centrale bank van Rusland, The Central Bank of the Russian Federation, weer een aanzienlijke hoeveelheid goud. In april kocht de centrale bank van Rusland nog 900.000 ounces goud. Vorige maand was het minder. De Russen voegden  300.000 ounces (9,3 ton) goud aan hun goudreserves toe. Sinds 2007 heeft Rusland haar goudreserves verdrievoudigd. Althans als de bekend gemaakte cijfers kloppen.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juni 2014

Column Kees de Kort | Productie kan kar niet trekken

BNR's Kees de Kort kijkt vandaag naar het 'beige boek' van de Chicago Fed National Activity Index. "Een soort omschrijving van hoe de Amerikaanse economie er voor staat. De Chicago Fed probeert dat in een getal uit te drukken. Het is een optelsom van 85 indicatoren, verdeeld over 4 groepen en het wordt een keer per maand bekendgemaakt."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juni 2014

Goud en zilver: The Squeeze is On!

Zilver had vorige week de beste handelsweek sinds 2011. Vooral afgelopen donderdag was het een hoogdag voor edelmetalen. Alasdair Macleod gelooft dat de markt voor edelmetalen nu definitief vertrokken is. We krijgen meer dan waarschijnlijk nog eerst een consolidatieperiode om de forse opwaartse beweging te verteren, maar daarna gaan goud en zilver opnieuw sterk stijgen door de grote short posities die weggewerkt moeten worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 juni 2014

Oklahoma maakt goud belastingvrij

In de Amerikaanse staat Oklahoma hoeft men voortaan geen belasting meer te betalen op de aankoop van goud en zilver. Dat komt door een nieuw wetsvoorstel dat onlangs werd aangenomen. Met het schrappen van de 8,5% BTW wordt de drempel om goud te kopen sterk verlaagd en wordt het edelmetaal op gelijke voet gezet met financiële activa als aandelen en obligaties.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs