EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22556 tot 22560 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

Laten we het Verenigd Koninkrijk niet vergeten

De laatste tijd wordt er vaak gesproken over de economie in Europa en Amerika. Vooral de Amerikaanse economie begint weer overtuigend te groeien. Verder is er ook veel aandacht aan de problemen die er nog steeds te vinden zijn in Europa. Ook China wordt de laatste tijd geanalyseerd omdat het groeiland tekenen van een groeivertraging laat zien. En die groeivertraging zou er zelfs voor kunnen gaan zorgen dat de hele wereldeconomie in gevaar komt.

Amerika behoort dus duidelijk op dit moment bij de landen die het economisch gezien beter doen. Zo waren de laatste weken de macrocijfers overtuigend en positief te noemen. Maar een land dat we vaak vergeten is het Verenigd Koninkrijk. Het Verenigd Koninkrijk doet het al een langere tijd goed en dat mag wel eens vermeld worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

Volgend jaar werken 30 miljoen Chinezen in e-commerce

Het Chinese Ministerie van Handel heeft vorige week cijfers vrijgegeven over de online retailomzet. Daaruit blijkt dat Chinezen vorig jaar meer online hebben uitgegeven dan consumenten in de Verenigde Staten. Volgens het ‘China E-commerce Development Report’ van 2013 werd er vorig jaar in totaal 1,85 biljoen yuan (217,9 miljard euro) aan online omzet gegenereerd in China. Dat is een groei van 41,2%  ten opzichte van een jaar eerder. E-commerce groeit daarmee drie keer sneller dan de rest van de retail in China en is nu goed voor 7,8% van de totale retailomzet in China.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 juni 2014

De Europese werkloosheid is nog steeds extreem hoog

Afgelopen week werd het werkloosheidscijfer van de Eurozone gepubliceerd. De verwachting was dat dit cijfer onveranderd zou blijven op 11,8 procent. Er was echter een lichtpuntje te melden; de werkloosheid in de Eurozone bedraagt nu 11,7 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 juni 2014

Leidt de economische samenwerking tussen Rusland en China tot meer?

Vorige week hebben Rusland en China een belangrijke gas deal gesloten met een geschatte waarde van 400 miljard dollar. China heeft hierdoor voor de komende 30 jaar een natuurlijke gas voorziening, terwijl Rusland minder vatbaar wordt voor sancties en minder afhankelijk is van de Europese gas markt. Tegelijkertijd voeren Rusland en China een gezamenlijke militaire oefening uit in de Oost Chinese Zee. Rusland en China lijken steeds dichter bij elkaar te komen, maar waar leidt dit toe?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 juni 2014

De Verenigde Staten in een moreel en economisch verval

Na het ineenstorten van de Soviet Unie is nu de ineenstorting van de USA aanstaande. De laatste jaren zijn we getuige geweest van een zowel moreel als ook economisch verval van deze grootmacht.

[...]

Lees verder op Goud-Portal
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs