EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22556 tot 22560 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

EU treitert Rusland financieel, maar heeft het ook nut?

De Europese Unie gaat economische sancties instellen tegen Rusland, wegens de Russische agressie en bemoeienis in buurland Oekraïne.

De Europese Unie gaat economische sancties instellen tegen Rusland, wegens de Russische agressie en bemoeienis in buurland Oekraïne.

Daarover zijn de ambassadeurs van de 28 landen bij de EU het dinsdag eens geworden, zo is in Brussel vernomen. Het is de eerste keer dat dergelijke sancties worden ingesteld.

Zo wordt het voor Russische banken die voor minimaal 50 procent in handen zijn van Moskou onmogelijk op de Europese financiële markten geld op te halen. Daarnaast mag er niet langer technologie worden geleverd aan Rusland voor de winning van olie via diepzeeboringen of schaliegaswinning.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

'Gevolgen sancties Rusland niet te overzien'

Het instellen van zware, economische sancties tegen Rusland door de Europese Unie komt neer op een ''sprong in het diepe''.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Bevindt de Russische economie zich al in een recessie?

Over Rusland horen we de meest wilde geruchten, zeker nu gisteren opnieuw de rente werd verlaagd. Volgens sommigen is de beurs van Moskou een gevaarlijke plaats om te toeven want er zou onheil in de lucht hangen. Dat wordt door de feiten echter tegengesproken want die vertellen een heel ander verhaal. De Russische beurs doet het namelijk alles behalve slecht.

Dat blijkt uit de evolutie van de Micex-RTS Moscow Exchange, Ruslands benchmark stock index, die ondanks alle problemen rond Oekraïne maar is blijven stijgen. Mogen we aannemen dat de beurskoersen in Moskou nog verder zullen stijgen? In dat geval is een economische vraag aan de orde van de dag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

EU neemt economische sancties tegen Rusland

De Europese Unie gaat economische sancties instellen tegen Rusland, wegens de Russische agressie en bemoeienis in buurland Oekraïne. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Volatiliteit goud en zilver blijft groot de komende dagen

De goudprijs daalde de laatste weken enkele keren onder $ 1.300 om daarna weer ter herstellen. Het goede nieuws is dus dat $ 1.300 nog steeds een goede steun vormt. Dit bevestigt de sterke vraag naar fysiek goud als de goudprijs daalt. Het slechte nieuws is dat centrale planner en hun bevriende banken nog steeds de goudprijs proberen te manipuleren, dat zegt James Turk.

Deze week kan er nog veel volatiliteit zijn op de goudmarkt met vervaldag van opties op de OTC markt, maar ook de bekendmaking van het bbp cijfer over het tweede kwartaal en de werkloosheidscijfers op vrijdag. Daarbij komt ook nog een meeting van de Federal Reserve waar men naar verwachting tapering verder zal zetten.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs