EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22561 tot 22565
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

Philip Morris schrapt 90% van banen

Philip Morris schrapt 90 procent van de banen bij de sigarettenfabriek in Bergen op Zoom. Dat betekent het ontslag van circa 1230 mensen en het stopzetten van de productie. Voor 140 mensen blijft er werk, onder meer verkoop en marketing.

Lees verder op iex.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

De gulden is terug, als virtuele munt

De andere helft kan worden 'gemined' met een computer. Dat houdt simpel gezegd in dat de computer het geld genereert door berekeningen te maken. De E-Gulden is al op 30 maart in stilte gelanceerd, maar nu pas officieel geïntroduceerd omdat het inmiddels wordt geaccepteerd op verschillende markten.

De E-Gulden is net als bekendere cryptovaluta als Bitcoin en Dogecoin een virtuele munteenheid die niet door de overheid of door banken wordt beheerd. De introductie van de Nederlandse 'digivaluta' is begeleid en wordt ondersteund door Mr. Mark Teurlings van Teurlings en Ellens Advocaten.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

Reactie goudprijs op uitslag van Indische verkiezingen

De Indiërs trekken deze maand naar de stembus, en dat kan ditmaal gevolgen hebben voor de goudprijs. Op het eerste gezicht lijkt het wel een enigma: wat kan in hemelsnaam het verband zijn tussen de verkiezingen in India en de evolutie van de goudprijs? Dat het verband er wel degelijk is zal snel blijken.

Indiërs zijn dol op goud, bij grote feesten en bij huwelijken wordt traditioneel goud als geschenk gegeven. De klemtoon van het seizoen van de feesten valt op de tweede helft van het jaar, en dan moeten de verkopers van juweliers en goud letterlijk overuren kloppen, hun winkels worden letterlijk bestormd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

VS helpt Oekraïne met Hemp Aid

Waar hennep al niet goed voor is. Zelfs in het onverkwikkelijke conflict in Oekraïne, zo blijkt. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw wil grootschalig hennepzaad uit het Oost-Europese land opkopen, om zo hun economie te boosten.

Waar hennep al niet goed voor is. Zelfs in het onverkwikkelijke conflict in Oekraïne, zo blijkt. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw wil grootschalig hennepzaad uit het Oost-Europese land opkopen, om zo hun economie te boosten.

Nee, het is geen 1-aprilgrap zoals het nieuws gisteren dat de Gooise kakgemeente Laren een coffeeshop krijgt…  Over de ellende in Oekraïne maak je geen grappen. Niet alleen dreigt er een militair conflict en zijn ze een lap grond aan Rusland kwijt, de economie van het land ligt ook al tijden volledig op zijn gat. Als het aan Tom Vilsack, Amerikaans minister van Landbouw ligt gaat dit veranderen. Om de Oekraïense economie een oppepper te geven heeft hij iets bedacht. “We zijn hard aan het onderzoeken hoe we industriële hennepzaden uit de Oekraïne kunnen gebruiken in de Verenigde Staten”, verklaart hij tegen persbureau Bloomberg.

Lees verder op rollingstoned.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

Goudprijs update 3/4 Chinese zilverimport

De Chinese zilverimport is een vreemde eend in de bijt. China importeerde ten opzichte van 2012 in 2013 meer van alle ‘bekende’ edelmetalen (goud, platinum, palladium). Alleen de zilverimport bleef achter. De Chinese zilverimporteurs waren niet gevoelig voor de lagere koersen van afgelopen jaar.

Lees verder op Goudstandaard

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs