EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
65
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22571 tot 22575
Geplaatst op: donderdag 3 april 2014

ECB bereid tot ongewone maatregelen

De Europese Centrale Bank (ECB) is bereid om onconventionele middelen in te zetten om de lage inflatie in de eurozone te bestrijden. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 3 april 2014

De ziekte van Blair of hoe voormalige politici een fortuin maken van hun door belastingsgeld gefinancierde carrière

Steeds vaker omgeven de superrijken zich met voormalige politici, die hun vaardigheden, kennis en netwerken, opgebouwd tijdens hun politieke carrière aan peperdure tarieven aanbieden. Dat schrijft columnist Simon Kuper in de Britse zakenkrant Financial Times. Het fenomeen, dat door de columnist Blair Disease wordt genoemd, heeft volgens Kuper echter alleen maar negatieve consequenties. Zelf verwerven de betrokkenen weliswaar rijkdom, maar verliezen in ruil elke geloofwaardigheid die ze ooit zouden hebben opgebouwd en voeden bovendien het populisme. Kuper vindt dat het fenomeen moet worden uitgeroeid, zodat de expertise van deze gewezen politieke leiders ten dienste van de gemeenschap kan blijven.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 3 april 2014

Column Kees de Kort | Lagarde kraamt onzin uit over inflatie

Er is weer wat groei te zien, dus de autoriteiten in de VS en Europa zijn tevreden met zichzelf. Het IMF is helemaal niet zo tevreden.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 3 april 2014

VN: Voedselprijzen stegen vorige maand met 2,3 procent

De wereldwijde voedselprijzen zijn in maart met 2,3 procent gestegen tot het hoogste niveau van de voorbije tien maanden. Die sterke stijging is onder meer te wijten aan de ongunstige weersomstandigheden in de VS en Brazilië en de spanningen in Oekraïne, zo meldt de voedsel- en landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 3 april 2014

Alle ogen van de goudmarkt gericht op Amerikaanse banencijfers

Het is alweer een tijdje onrustig in de markt voor goud. Ook andere edelmetalen hebben te maken met behoorlijke dalingen vanwege de terughoudende houding van partijen die zich normaal gesproken roeren op de markt voor goud. Met een goudkoers van 1.292 dollar per troy ounce zijn op dit moment alle ogen gericht op de aankomende banencijfers vanuit Amerika.

Lees verder op prijsvangoud.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs