EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22581 tot 22585 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 17 juni 2014

OekraĂŻne doet interesse voor goud opnieuw toenemen

De bezetting van de Krim heeft de goudprijs in de afgelopen maanden een paar jo-jo bewegingen doen uitvoeren. De Russische bezetting van de Krim joeg de goudprijs aanvankelijk door het plafond (iets wat misschien iets te sterk uitgedrukt is). Vervolgens corrigeerde die goudprijs weer met bijna 10 procent toen de rust wat leek terug te keren. Maar deze week is het conflict weer wat opgelaaid met de gasleveringen als inzet.

Echt teruggekeerd is die rust dus nog altijd niet en een volledige escalatie van het conflict blijft tot de mogelijkheden behoren. De vraag is echter wat we onder een volledige escalatie moeten verstaan. Op dat vlak zijn er verschillende scenario’s mogelijk, inclusief een worst case scenario van een totale oorlog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 juni 2014

Grote technologiebedrijven testen het gebruik van Bitcoin

In een zeer interessant interview spreekt Tuur Demeester over de toekomst van ons monetair systeem en de plaats die Bitcoin zal innemen. Bitcoin maakte zijn opmars vorig jaar nadat de bail-in van Cyprus bekend werd. Bail-ins zullen in de toekomst nog gebeuren waardoor Bitcoin steeds populairder zal worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 17 juni 2014

Investeren in goud vergt enig geduld

Sommige investeerders dreigen hun geduld te verliezen met de edele metalen in het algemeen en met het goud in het bijzonder. De goudprijs slaagt er maar niet meer in om een tweede adem te vinden nadat een haussefase die jarenlang duurde (8 jaar om precies te zijn) stilviel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 juni 2014

Deze grondstof breekt uit

Slecht nieuws voor uw portemonnee, de olieprijs breekt uit – naar boven. Traditioneel daalt de olieprijs tussen eind mei en begin september, maar de olieprijs zit in een stijgende trend met steeds hogere bodems én waarbij een belangrijk weerstandsniveau recent werd doorbroken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 17 juni 2014

Portugal zou tot 2045 onder internationaal toezicht blijven

Portugal zou de volgende dertig jaar nog altijd onder fiscaal toezicht blijven, hoewel het land vorige maand het Europese steunprogramma heeft verlaten. Dat bericht de Spaanse krant Publico.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs