EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22586 tot 22590
Geplaatst op: donderdag 3 april 2014

Nieuwe bailout voor Griekenland: € 8,3 miljard

Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, heeft Griekenland deze week goedkeuring gekregen van de Europese FinMin’s voor een nieuwe bailout van €8,3 miljard euro. In de komende 3 maanden wordt er vanuit De European Financial Stability Facility ( EFSF), ofwel het Europese noodfonds, wederom miljarden euro’s overgeboekt naar Griekenland. Volgens het IMF, ECB en de Europese Commissie heeft Griekenland dermate vooruitgang geboekt dat het een nieuw steunpakket heeft verdiend. Euhmmm, hadden ze het een paar maanden geleden niet over ‘op eigen benen staan’? Stiekem weten ze natuurlijk wel dat Griekenland de schulden nooit meer zal kunnen terugbetalen… Griekenland heeft inmiddels al meer dan 200 miljard euro ontvangen in de afgelopen jaren. Dat u het even weet.

Lees verder op biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 2 april 2014

IMF waarschuwt voor gevolgen onrust Oekraïne

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) waarschuwt dat de situatie rond Oekraïne een gevaar kan opleveren voor de wereldwijde economie. Dat heeft IMF-directeur Christine Lagarde (foto) vandaag gezegd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 2 april 2014

Aziatische automobielindustrie zoekt zekerheid bij Russisch palladium

Norilsk Nickel, ‘s werelds grootste palladium producent, zegt in gesprekken te zijn met Chinese en Japanse kopers over de verkoop van zeer significante volumes palladium. De gesprekken volgen op een eerdere vergelijkbare overeenkomst tussen BASF en Norilsk, waar bijna een vijfde van de productiecapaciteit van Norilsk mee was gemoeid. Het zou gaan om langdurige contracten waarbij het geld vooraf betaald wordt, in tegenstelling tot de kortlopende contracten tegen spotprijzen die we gewend zijn.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: woensdag 2 april 2014

IMF-chef Lagarde roept ECB op tot actie

De Europese Centrale Bank (ECB) moet het monetaire beleid versoepelen. Het grootste obstakel voor economische groei op korte termijn in de eurozone is de lage inflatie. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 2 april 2014

Stijging aardgasprijzen is dicht bij het einde

Van een echte winter is in de lage landen dit jaar geen sprake geweest. We hebben nauwelijks een vlokje sneeuw gezien, en de termometer is bijna niet onder het nulpunt gedaald. Dat is natuurlijk goed nieuws voor onze portemonnee, want we hebben minder moeten uitgeven om het huis te verwarmen. Dat geld kan aan andere zaken worden besteed.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs