EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22586 tot 22590 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 19 juni 2014

Kwart grote bouwbedrijven verdwenen sinds 2008

Iets meer dan een kwart van de grote bouwbedrijven met meer dan 100 werknemers is sinds de crisis in 2008 verdwenen. Dat blijkt uit cijfers die de ING Bank publiceerde. In 2014 waren er bij CBS nog 230 bouwbedrijven met meer dan 100 werknemers geregistreerd, terwijl dat er in 2008 nog 440 waren.

Lees verder op bouw-instituut.nl
Geplaatst op: donderdag 19 juni 2014

Goud naar $ 2.000 !!

De sterke beweging van de olieprijs de laatste weken door de spanningen in Irak, zorgde er voor dat de goud/olie ratio momenteel op 11,2 staat. Dit is historisch gezien heel laag terwijl olie en goud een sterke correlatie hebben. Zo blijkt nog maar eens dat nominale inflatie aanwezig is bij alle grondstoffen, behalve goud.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 19 juni 2014

Het IMF waarschuwt voor een huizenmarkt crisis

We weten allemaal nog heel goed dat een aantal jaren geleden de huizenmarkt in Amerika in elkaar zakte. Door deze gebeurtenis zijn de beleidsmakers extra getraind om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Ook het IMF helpt mee aan de verbetering van de huizenmarkt en waarschuwt waar nodig is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 juni 2014

Een prijsexplosie wacht op deze grondstof

Als een sector zo gehaat is als de steenkoolsector, moet je in feite niet lang nadenken om erin te investeren. De opmars van aardgas bedreigt steenkool waardoor de prijs per ton zo hard daalde dat de meeste steenkoolmijnen vandaag met verlies werken. Dit lijkt sterk op het verhaal van uranium en voor beide grondstoffen ligt er nog veel vraag in het verschiet de komende decennia. Als de productie dan daalt omdat de mijnen met verlies werken, kan het haast niet anders of de prijs gaat exploderen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 19 juni 2014

Steunbeleid Fed verder afgebouwd

Het steunbeleid van het Amerikaanse stelsel van centrale banken, de Federal Reserve, voor de Amerikaanse economie wordt verder afgebouwd. Dat maakte de Fed vandaag bekend na afloop van de vergadering van het beleidsbepalende comité van de centrale bank.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs