Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 22591 tot 22595
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 10 februari 2014

Amerikaans banencijfer in één overzicht

Afgelopen vrijdag kwam het Amerikaanse banencijfer uit. Met 113.000 nieuwe banen kan de vlag niet uit, maar er werden wel veel nieuwe parttime en fulltime banen gecreëerd. Ook werd het 'stuwmeer' van werklozen die niet meer de moeite nemen om werk te zoeken een half miljoen kleiner. Toch zijn er nog steeds ruim 88 miljoen werklozen die niet worden meegenomen in het werkloosheidspercentage.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 februari 2014

Hank Paulson vreest voor een nieuwe crisis

Hank Paulson is als voormalig minister van financiën van de VS een man om naar te luisteren. En Paulson vreest dat de VS afstevent op een nieuwe crisis. Alwéér een crisis inderdaad.

Hank Paulson was U.S. Treasury Secretary op het moment dat een aantal jaar geleden de financiële crisis losbrak. Hij heeft alles dus van dichtbij meegemaakt en kan met de nodige kennis van zaken spreken over wat nu op de financiële markten aan de orde van de dag is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 februari 2014

China: centrale bank trekt de teugels verder aan

In China worstelt men ook met banken die allicht te royaal zijn geweest met bankkredieten. De People’s Bank of China is van plan het toezicht op de Chinese banken te verscherpen. Gaat dat wel goed daar?

De centrale bank van China, the People’s Bank of China, liet in haar afgelopen zaterdag verschenen kwartaalrapport zijn tanden zien. De centralebank drong er in het rapport bij de commerciële banken sterk op aan dat zij ‘hun liquiditeiten effeciënt moeten managen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 10 februari 2014

'Gemeenten creatief met boekhouding'

Tientallen gemeenten gaan creatief om met hun boekhouding om te verdoezelen dat ze miljoenen verliezen op grondposities.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 10 februari 2014

'Zwakke banken laten omvallen'

Sommige banken in de eurozone hebben geen toekomst en moeten afgezonken kunnen worden.