EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22591 tot 22595 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 8 juni 2014

Lunch met Warren Buffett kost 1,6 miljoen euro

Een man uit Singapore heeft waarschijnlijk zijn allerduurste lunch ooit gereserveerd. Andy Chua mag met het hoogste bod van bijna 2,2 miljoen dollar (1,6 miljoen euro) aan de dis schuiven voor een middagmaal met sterinvesteerder Warren Buffett. De Amerikaan wordt beschouwd als de op twee na rijkste mens ter wereld. Zijn adviezen zijn naar verluidt van goudwaarde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 8 juni 2014

Record aantal daklozen NYC in één rampzalige grafiek

By any measure, New York City’s homelessness crisis broke every record during the final year of the Bloomberg administration. The already record-high homeless shelter population soared even higher, to more than 50,000 people per night. There are, of course, numerous reasons for this disastrous situation but we suspect the following chart, from the coalition of the homeless, may just be enough to wake up the average American to the reality of this 'recovery'.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zondag 8 juni 2014

Rusland, Oekraïne en EU om tafel over gas

Oekraïne, Rusland en de Europese Unie (EU) gaan maandagavond weer om tafel over het gasconflict. Het is de partijen nog altijd niet gelukt om afspraken te maken over de gasprijs.

Rusland en Oekraïne steggelen over de gaslevering sinds in Kiev een pro-westerse regering zit. Het Russische staatsbedrijf Gazprom schrapte de korting die Oekraïne kreeg, waarna de gasrekening daar sterk opliep. Ook dreigden de Russen de gaskraan dicht te draaien omdat de Oekraïeners een miljardenschuld nog niet hebben betaald.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zondag 8 juni 2014

Gazprom gaat aardgas in euro's afrekenen

Gazprom heeft met negen op de tien klanten een afspraak gemaakt om gas met euro's in plaats van Amerikaanse dollars af te rekenen. Ook staat het gasbedrijf open voor betalingen in Russische roebels en Chinese yuan. De Russen willen minder afhankelijk worden van de dollar en hebben als grote exporteur van olie en gas de macht om dat te doen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 8 juni 2014

Goud en zilver report (Week 23)

De goudprijs steeg de afgelopen week met 0,2%, terwijl de zilverprijs met ongeveer 1% omhoog ging. De volatiliteit was gedurende de week relatief laag, met uitzondering van donderdag. De ECB maakte toen bekend de rente te verlagen. Dit zorgde voor een tijdelijke spike in edelmetalen en een korte dip in de wisselkoers van de euro.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs