EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22606 tot 22610
Geplaatst op: woensdag 2 april 2014

US Mint ziet verkoop goud dalen

De US Mint verkocht in de eerste drie maanden van dit jaar de helft minder gouden munten dan in dezelfde periode vorig jaar. De verkoop van zilveren munten bleef in het eerste kwartaal van dit jaar op gelijke tred met vorig jaar. Goudstandaard heeft de grafieken.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 2 april 2014

Rijken worden steeds rijker

In zijn de nieuwe boek beschrijft de Franse econonoom Thomas Piketty hoe de rijkste 1 procent steeds rijker wordt. De rijkste 0,01 procent wordt echter nog veel sneller rijker dan iedereen. In het boek met de titel Capital in the Twenty-First Century schrijf Piketty over de ontwikkeling van de verdeling van welvaart, vermogen en inkomen over de afgelopen twee eeuwen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 2 april 2014

David Morgen: Val van de Dollar en zilver naar $100

Begin van deze week werd David Morgan (DM) geïnterviewd door Greg Hunter (GH) van USA Watchdog. DM staat bekend als de zilverspecialist en is de editor van The Morgan Report.

[...]

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

60 Minutes met Michael Lewis: ‘De markten zijn gemanipuleerd’

Michael Lewis is wellicht de bekendste auteur op Wall Street. Hij is de schrijver van enkele financiële bestsellers, waarbij zijn bekendste boek The Big Short is. Hij heeft een boek uit - Flash Boys – en ditmaal focust Michael Lewis zich op de beursvloer.

Michael Lewis is wellicht de bekendste auteur op Wall Street. Hij is de schrijver van enkele financiële bestsellers, waarbij zijn bekendste boek The Big Short is. Hij heeft een boek uit - Flash Boys – en ditmaal focust Michael Lewis zich op de beursvloer.

Voor Michael Lewis is het zo helder als een klontje: de Amerikaanse beurzen worden op grote schaal gemanipuleerd door enkele grote spelers in de vorm van zakenbanken, hedge fondsen, brokers en high frequency traders. Ze zijn de rest van de markt te snel af omdat ze eerder over de juiste informatie beschikken om te handelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

Investeerders kopen weer funds die in goud investeren

Tot spijt van wie het benijdt, heeft het goud tot dus ver dit jaar een hartverwarmende prestatie neergezet. Nogal wat waarnemers waren nochtans van mening dat de negatieve trend uit 2013 zich dit jaar gewoon zou herhalen: goud, zilver, platina en de andere edelmetalen zouden weer een pak voor de broek krijgen.

Tot op heden is dat dus niet gebeurd. Eén van de belangrijkste factoren die de markt voor goud ondersteunen is precies het gedrag van de investeerders. Die organiseerden vorig jaar de grote exodus door massaal geld terug te trekken uit de exchange-traded funds. De beheerders van die fondsen waren zodoende gedoemd om fysiek goud te verkopen, met de gekende gevolgen van dalende koersen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs