EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22606 tot 22610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 19 juni 2014

IEA: vraag naar olie blijft stijgen

De vraag naar olie blijft de komende vijf jaar verder stijgen, met gemiddeld 1,3 procent per jaar. Tegen 2019 jaagt de wereld er volgens het IEA bijna 100 miljoen vaten per dag doorheen.

Het Internationaal Energie Agentschap (IEA) voorspelt de olieproductie voor de komende vijf jaar in het Medium-Term Oil Market Report 2014.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: donderdag 19 juni 2014

Autoverkoop in eurozone nog altijd veel lager dan 5 jaar geleden

De Vereniging Eigen Huis en de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) proberen elke maand weer een positieve draai te geven aan de nieuwe cijfers over de huizenverkoop en de huizenprijs. En de autobranche probeert elke maand zo positief mogelijk te berichten over de Europese autoverkoop.

De Vereniging Eigen Huis en de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) proberen elke maand weer een positieve draai te geven aan de nieuwe cijfers over de huizenverkoop en de huizenprijs. En de autobranche probeert elke maand zo positief mogelijk te berichten over de Europese autoverkoop.

Eerder deze week konden we lezen dat de autoverkoop in Europa in mei 2014 4,5% hoger was dan in mei 2013. Mei 2014 was de 9e maand op rij dat de autoverkoop steeg. De Europese verkoopcijfers werden omhoog getrokken door een handvol landen waar de stijging nogal groot was.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: donderdag 19 juni 2014

ABN Amro gaat experimenteren met Bitcoin

ABN Amro gaat experimenteren met Bitcoin, zo blijkt uit een artikel van de Automatiserings Gids. De proef komt er op initiatief van Menno van Leeuwen, de manager in het Innovation Center van de genationaliseerde bank.

Lees verder op coincourant.nl
Geplaatst op: donderdag 19 juni 2014

De sleutel van een anti-dollar wereld ligt bij Europa

Het is al weer enige tijd geleden dat we nog veel verhalen horen over de oorlog tussen Oekraïne en Rusland of dat we berichten lezen voor de afkeer van de Amerikaanse dollar om de dominantie van de Verenigde Staten te doorbreken. Rusland is een van de drijvende krachten achter de ontmanteling van de dollar. De stilte komt dus als geroepen voor Rusland. Sterke man achter dit alles is Sergey Glazyev, adviseur van Putin. Hij legt de sleutel in handen van … Europa.

Sergey Glazyev was de man die Putin voorstelde om Amerikaanse obligaties te dumpen en om de strategische gasdeal met China door te duwen. Volgens Glzyev kan men de Verenigde Staten maar op 1 manier dwingen te stoppen met een nieuwe koude oorlog: de vernietiging van de Amerikaanse dollar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 19 juni 2014

Zit de wereld binnenkort zonder grondstoffen?

Een nieuw rapport over ‘de energiewinning op aarde’ bracht aan het licht dat het huidige verbruik van grondstoffen zijn limieten bereikt. De ontginning van minerale en fossiele grondstoffen aan het huidige tempo is niet houdbaar. De limieten van de economische mogelijkheden zijn beperkt en we naderen in snel tempo het point of no return. Dit wil uiteraard zeggen dat in de toekomst de prijzen van grondstoffen alleen maar omhoog kunnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs