EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22616 tot 22620 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

Manipulatie van de goudprijs is doodnormaal

Wie zonder problemen geld kan toveren uit het niets, kan ook zonder problemen posities innemen op de markten. De goudprijs is een barometer voor de gezondheid van het financiële systeem. Als het systeem ziek is, prefereert men goud omdat goud altijd op een of andere manier terugkeert naar het monetaire systeem. Maar in de wereld van fiat geld, is het gemakkelijk om de symptomen van een ziek systeem te maskeren. Manipulatie van de goudprijs is dan ook dood normaal, aldus MarketUpdate.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

Het aantal werkenden in de Eurozone blijft dalen

De laatste tijd horen we veel over de problemen die nog steeds aanwezig zijn in de Eurozone. Zo vechten veel Eurozonelanden tegen deflatie en er zijn zelfs sommige tekenen dat in Duitsland in sommige regio’s al deflatie is. Maar ook het aantal werkenden in de Eurozone neemt nog steeds elk jaar af. En dat is toch wel een probleem dat snel verholpen zal moeten worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

BREAKING: Historisch ECB besluit!

De ECB heeft de kortetermijn rente verlaagd van 0,25 naar 0,15 procent. Maar wat vooral insloeg als een bom was dat de ECB de deposito rente negatief heeft gemaakt: -0,1%. Dit zijn historische besluiten door de Europese centrale bank.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

Column Kees de Kort | Op je buik schrijven

Vandaag neemt de president van de ECB een besluit over nieuwe impulsen voor de economie. Is het de dag van de waarheid voor Mario Draghi? Dat wordt in beurskringen geroepen, maar dat is volgens BNR's Kees de Kort 'allemaal onzin'.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

Breaking news: Draghi verlaagt de rente naar 0,15%

De voorzitter van de centrale bank van Europa, genaamd Mario Draghi, heeft vanmiddag uitgesproken dat de rente wordt verlaagd van 0,25% naar 0,15%. Dit was overigens een kleinere verlaging dan er allereerst verwacht werd. De markt had namelijk gerekend op een verlaging naar 0,10%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs