EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22626 tot 22630 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 26 juli 2014

Nieuw tientje op euro-tentoonstelling

Het nieuwe bankbiljet werd in januari gepresenteerd in Frankfurt en zal 23 september in omloop worden gebracht.

Het nieuwe bankbiljet werd in januari gepresenteerd in Frankfurt en zal 23 september in omloop worden gebracht.

'Het nieuwe gezicht van de euro’ is een rondreizende tentoonstelling over de euro met bijzondere aandacht voor de tweede serie eurobankbiljetten, waarvan het nieuwe vijf euro-bankbiljet in mei 2013 als eerste in omloop werd gebracht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 juli 2014

Ethereum, hype of de nieuwe Bitcoin?

In deze aflevering hebben we Moe Levin te gast, directeur Europa bij Bitpay. Tevens organiseert hij de North American Bitcoin Conferenties, zoals deze in Chicago. We praten over de prijs met Tuur en in hoeverre technische analyse van toepassing is op Bitcoin. Ook praten we over de nieuwe regulering vanuit New York en Ethereum’s ether sale. Verder uiteraard aandacht voor Bitpay haar plannen. Moe roemt de Nederlandse bitcoingemeenschap.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 26 juli 2014

Nog lang geen paniekvoetbal bij goud

Na de forse opstoot van de goudprijs 2 weken geleden is de prijs voor het gele edelmetaal weer door de psychologische grens van $ 1.300 gezakt. Dit kwam vooral doordat gisteren bij de opening van de Amerikaanse beurs een partij short posities op de markt dropte ter waarde van $ 1 miljard. Een normale werking kan je dit niet noemen, al is het schering en inslag op de goudmarkt. Maar het bodempatroon blijft nog steeds intact, er is nog geen sprake van paniekvoetbal onder de goudliefhebbers.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 26 juli 2014

Spaartegoeden opnieuw gestegen naar record

Nederlandse huishoudens hebben opnieuw een recordbedrag aan spaartegoeden gestald bij banken. Eind juni hadden zij opgeteld 335 miljard euro staan op binnenlandse rekeningen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 juli 2014

Zuckerberg gaat Google-oprichters voorbij: 33,3 miljard dollar

Mark Zuckerberg (30) heeft sinds vrijdag meer geld dan Sergey Brin (40) en Larry Page (41), de oprichters van Google. Bloomberg meldt dat Zuckerberg na een goed kwartaal nu een kapitaal heeft van 33,3 miljard dollar.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs