Nieuws / Artikelen met het woord

57325 artikelen gevonden. Artikel 22636 tot 22640
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 februari 2014

Tegenvallers voor Bitcoin stapelen zich op

Bitcoin had het tij lang mee, maar inmiddels wordt het de cryptovaluta van diverse kanten behoorlijk lastig gemaakt. Rusland gaat zelfs zo ver door Bitcoin tot ‘illegaal’ te bestempelen. Een update rond Bitcoin.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 februari 2014

Schuldenplafond duikt weer op

Het schuldenplafond in de VS moet opnieuw verhoogd worden. Dat was vorig najaar een hot item en liep uit tot een blamage voor de Amerikaanse politiek. De nieuwste deadline is nu geprikt op 27 februari.

U bent het gesteggel in Washington vorig jaar over het schuldenplafond vast nog niet vergeten, en anders kunt u één en ander hier nog eens teruglezen. Inmiddels is het volgende niveau, van $17.200 mrd, bereikt en zelfs al licht overschreden. Niets nieuws onder de zon, maar inmiddels heeft Treasury Secretary Jack Lew afgelopen vrijdag het Amerikaanse Congress laten weten dat er na 27 februari problemen dreigen te ontstaan met het betalen van de rekeningen als het schuldenplafond niet wordt verhoogd.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 10 februari 2014

Generatiestrijd die 200 jaar heeft geduurd komt ten einde en de jongeren hebben verloren

Een gevoel van wanhoop maakt zich meester van een hele generatie werkloze jongeren, maar het ergste is dat beleidsmakers weinig tot niets ondernemen. Het probleem, aldus de Britse historicus Mark Mazower in de Financial Times, is niet economisch, maar politiek: een generatiestrijd die tweehonderd jaar heeft geduurd komt ten einde en de jongeren hebben verloren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 februari 2014

De week van Bitcoin #14: de toekomst van het Internet

In de Week van Bitcoin #14 praten Paul Buitink en Tuur Demeester over de prijsval van vrijdag 7 februari, de perikelen bij Mt Gox en het verbod op Bitcoin in Rusland. Ook gaan ze uitgebreid in op het verwijderen door Apple van de Blockchain app in de app store en bespreken ze hoe open source soft- en hardware en een nieuw gedecentraliseerd, versleuteld Internet een oplossing kunnen bieden bij het terugwinnen van online privacy en vrijheid. Tenslotte wordt kort ingegaan op de Auroracoin.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 10 februari 2014

Hoogste stand beurs Dubai in vijf jaar

De beursindex in Dubai is in 2013 meer dan verdubbeld, waarmee het de best presterende beurs ter wereld is.

De DFM General Index in Dubai noteerde in de tussentijdse handel een stand van 4035 punten en eindigde uiteindelijk met een winst van 1,1 procent op 3974,61 punten.