Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 22636 tot 22640
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

"We zullen iedereen aanmoedigen dollars te dumpen"

Sergei Glazyev, adviseur van Poetin, heeft gezegd dat de Verenigde Staten de gevolgen zullen ondervinden van mogelijke sancties tegen Rusland. Hij dreigt met de verkoop van Amerikaanse staatsobligaties en dollars, indien er werkelijk sancties worden opgelegd tegen Rusland. Is de economische oorlogsvoering begonnen?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

Rust op de Groeimarkten keert snel terug

De Groeimarkten zijn veel minder vatbaar voor de Fed tapering dan veelal wordt aangenomen. En dat betekent dat de relatieve rust ook weer snel zal terugkeren. Goed nieuws voor beleggers dus!

Na een relatief rustig 2013 was het een vrij brutaal ontwaken in 2014: in de eerste weken van dit jaar brak al meteen een halve storm los op een aantal groeimarkten. Met de Turkse lira op kop gingen de koersen van een aantal valuta’s op de valutamarkten door de vloer. Het leek erop alsof het spel weer op de wagen zat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

Een blik achter de schermen bij de val van Mt. Gox

Mt. Gox is tot nu toe het grootste en meest invloedrijke Bitcoin-platform dat de boeken heeft moeten neerleggen. Wat voor de buitenstaanders als een verrassing kwam, was voor de insiders helemaal geen verrassing. Wired doet het verhaal achter de schermen uit de doeken.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

Column Kees de Kort | CPB-verwachtingen gaan het niet halen

De autoverkoop stijgt, het overheidstekort loopt terug, de economie trekt aan. Kortom, het gaat goed met Nederland. Toch is het nog te vroeg voor te veel optimisme, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: dinsdag 4 maart 2014

Adviseur Putin overweegt advies “dump Amerikaanse Staatsobligaties en Dollars”

Een adviseur van de Russische president Vladimir Putin gaf vandaag aan dat hij instanties zal adviseren om Amerikaanse staatsobligaties te dumpen als Russische bedrijven en personen doelwit worden van sancties omtrent de gebeurtenissen in Oekraïne.

De adviseur, Sergei Glazyev, gaf aan dat de VS Europa en Rusland in een handels en economische oorlog trekt. De sancties zullen schade aan de Verenigde Staten toebrengen en Rusland is op geen enkele manier afhankelijk van de VS qua handelsactiviteiten. Glazyev merkte op dat Rusland een schuldeiser is van de Verenigde Staten .