EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22646 tot 22650 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 30 mei 2014

IMF keurt Griekse lening van ruim drie miljard euro goed

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft de uitbetaling van een noodlening voor Griekenland goedgekeurd. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 mei 2014

Waarom praat Willem-Alexander eigenlijk niet mee op de Bilderberg Conferentie? | Quote

Tenminste zeven Nederlanders kletsen de komende dagen op de Bilderberg Conferentie over de vraag hoe het nu verder moet met de wereld. Koning Willem-Alexander schittert door afwezigheid. Typisch ja, want hij zal binnenkort toch echt het stokje van zijn moeder over moeten nemen.

Tenminste zeven Nederlanders kletsen de komende dagen op de Bilderberg Conferentie over de vraag hoe het nu verder moet met de wereld. Koning Willem-Alexander schittert door afwezigheid. Typisch ja, want hij zal binnenkort toch echt het stokje van zijn moeder over moeten nemen.

Het is onzin om te stellen dat de Bilderbergers samen een geheime wereldregering vormen, zo schreef Quote onlangs nog. Dat er geen betere plek is om te netwerken is wel een feit. Vanuit de hele wereld komen de belangrijkste movers en shakers dezer dagen in Kopenhagen bij elkaar om te praten over onderwerpen als: “hoe zal de Chinese economie zich ontwikkelen” en “privacy, bestaat dat eigenlijk wel?”. Op de Bilderberg Conferentie in elk geval wel. Slechts zelden druppelen de meningen die er worden geuit door naar buiten.

Lees verder op quotenet.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 mei 2014

Spanje: langdurige werkloosheid stijgt met 500%

With yields at record lows and stocks soaring, is it any wonder that the politicians of Europe's periphery are proclaiming victory over the crisis (and yet oddly imploring Draghi to do moar?). Perhaps, just perhaps, they are keeping one eye on the 'real' economic progress that is being made (or un-made) in their nations... such as Spain, where there are now 1.26 million people who have been jobless since 2010 and the long-term unemployment rate has risen by more than 500% since 2007.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 30 mei 2014

'Kiev houdt zich niet aan gasafspraken'

Oekraïne heeft zich niet aan afspraken met Rusland gehouden over betalingen voor de levering van gas.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 mei 2014

Sterk eerste kwartaal voor verkopen fysiek zilver

Beleggers in zilver blijven fysiek zilver accumuleren. Dit blijkt uit de verkopen van zilveren beleggingsmunten. Eerder publiceerden wij een aantal artikelen over de onderwaardering van zilver. Volgens Ted Butler, zilverspecialist, is zilver de meeste ondergewaardeerde grondstof ter wereld. Butler maakte de case voor beleggen in zilver op basis van een vergelijk van zilver met andere grondstoffen zoals koper, olie, goud etc. Klik hier op het artikel te lezen. Maar ook David Morgan maakt de case voor beleggen in fysiek zilver. Morgan geeft een waarde voor zilver af van $100 per troy ounce. Klik hier voor het artikel.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs