Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 2266 tot 2270
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 1 mei 2017

Economische groei valt tegen

De groei van de Amerikaanse economie in het eerste kwartaal van 2017 stelde teleur. Op jaarbasis was er slechts een groei van 0,7 procent. Nog heel wat werk voor Trump dus?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 1 mei 2017

7 dingen over geld die je kan leren in 10 minuten en die heel je leven veranderen

Meer weten over geld is meer geld verdienen. Geld is als een klein kind, je moet het opvoeden, leren wat goed en fout is en vooral, je moet het zien groeien. Veel mensen verwaarlozen hun centen en zijn verwonderd waarom het niet meer opbrengt. Toch kan je in 10 minuten al veel te weten komen.

Onderstaande 7 geld tips, van sparen tot beleggen en persoonlijke financiële tips, kunnen jouw leven voorgoed veranderen.

Bron: goudverzekerd
Geplaatst: zondag 30 april 2017

Zwakste groei Amerikaanse economie in 3 jaar tijd!

[...]

Vreemd genoeg profiteerden zowel goud als zilver niet van het negatieve cijfer over de Amerikaanse economie. Normaliter veren beide edelmetalen op bij slechte macro-economische cijfers uit de VS.

[...]

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 30 april 2017

Trump wil olie en gas winnen op Noordpool, en dat had Obama net bij wet verboden

Donald Trump wil dat de Verenigde Staten minder afhankelijk worden van geïmporteerde olie en dus heeft hij zijn zinnen gezet op een nieuw project. De president tekende gisteren een presidentieel besluit dat olie- en gasboringen in noordpoolgebieden en de Atlantische Oceaan mogelijk moet maken. Opvallend: zijn voorganger Barack Obama had die gebieden net beschermd na de gigantische olieramp in 2010.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 30 april 2017

Een huis bouwen voor 100.000 euro? Het kan!

Het verhaal van Mélissa en Davy klinkt onwaarschijnlijk, want het jonge koppel bouwde in West-Vlaanderen een huis voor amper 100.000 euro. Dankzij een mooi spaarpotje van 40.000 euro hoefden ze slechts 60.000 euro te lenen.