EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22656 tot 22660
Geplaatst op: vrijdag 18 april 2014

Zakenman heeft 12 goudbaren in buik

De smokkel van goud in India begint grote vormen aan te nemen sinds de invoerheffingen op goud meerdere malen zijn verhoogd om het tekort op de lopende rekening terug te dringen. Goud is in India na olie het meest geïmporteerde product. India was tot vorig jaar de grootste goudafnemer ter wereld. Afgelopen jaar is China India voorbij gegaan. De World Gold Council heeft begroot dat er zo’n 200 ton goud in 2013 het is binnen gesmokkeld. Momenteel gaan er steeds meer stemmen op om de invoerheffingen weer te verlagen omdat het tekort op de lopende rekening is terug gedrongen. De vraag naar goud zal hierdoor toenemen.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 april 2014

De VS waarschuwt Hedgefundmanagers voor Rusland

De Amerikaanse regering heeft hedgefundmanagers en vermogensbeheerders vorige week geïnformeerd over extra geplande financiële sancties tegen Rusland. Ambtenaren van het Ministerie van financiën en de Nationale Veiligheidsraad kwamen bijeen in Washington met hedgefundmanagers en vermogensbeheerders. Zij werden gewaarschuwd door de Amerikaanse regering om de risico’s van Russische beleggingen beheersbaar te houden en dat ze rekening moeten houden met extra financiële sancties tegen Rusland.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 april 2014

'Veel keus op huizenmarkt, als je van schrootjes houdt'

De huizenprijzen zijn sinds 2008 met 20 procent gedaald. Het aanbod op de huizenmarkt is groot. Keus genoeg als je op zoekt bent naar een betaalbare woning, zou je denken. En dat klopt, als je tenminste gaat voor een huis gebouwd vóór 1990, schrijft Z24′s Thijs Peters.

Het was druk op de Open Huizendag van de Nederlandse Vereniging van Makelaars zaterdag 5 april. Geen wonder. De rente staat laag en dankzij de forse prijsdalingen van de afgelopen jaren zijn koopwoningen stukken betaalbaarder dan een paar jaar geleden. Keuze is er ook genoeg met naar schatting 209 duizend aangeboden woningen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 april 2014

Goudvraag in 2013 is 700 ton hoger dan het aanbod – GFMS

Het onderzoeksbureau GFMS heeft zijn jaarlijkse goudstudie gepubliceerd, en concludeert dat het aanbod in 2013 de vraag niet bij kan houden. Ondanks een mijnbouw productiegroei van 6% slinkt het totale aanbod vanwege een sterke afname van het omgesmolten goud, het zogenaamde scrap. Tevens is de vraag naar fysiek goud sterk gegroeid, waardoor er 700 ton minder goud geproduceerd is dan er vraag naar is.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: vrijdag 18 april 2014

Megastaking in Chinese schoenenfabriek houdt aan

De staking bij een Chinese toeleverancier van sportschoenmerken als Adidas en Nike breidt uit. Tienduizenden werknemers van één van de grootste schoenenfabrieken ter wereld hebben er het werk neergelegd.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs