EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22656 tot 22660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 16 juni 2014

Energie, het volgende grote vraagstuk

In de World Energy Investment Outlook 2014 van 3 juni j.l. kwam het Internationaal Energie Agentschap o.l.v. “onze” Maria van der Hoeven met een aantal niet mis te verstane uitspraken, die politici beslist niet zo maar naast zich neer kunnen leggen. Eén daarvan is dat er in de komende 20 jaar minstens voor $48 biljoen (12 nullen!) geïnvesteerd zal moeten worden om de energieproductie en levering zodanig op peil te houden dat het licht niet uitvalt. Hoofdeconoom Fatih Birol van dit instituut houdt zelfs rekening met power blackouts in Europa.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 16 juni 2014

China en Japan blijven wankelen

De economische situatie is in zowel China als in Japan niet om over naar huis te schrijven. De verwachtingen van de analisten kunnen niet waar gemaakt worden en het is wachten op ingrijpen van beide overheden. De macrocijfers van de afgelopen weken laten ook zien dat de groei flink tegenvalt.

De problemen in China zijn ons inmiddels wel bekend. Het land heeft te maken met een groeivertraging en hier lijken ze maar moeilijk mee om te kunnen gaan. Daarnaast beweert de overheid dat China alsnog de doelstellingen van dit jaar zal behalen. Maar de waarnemers geloven daar inmiddels al niet meer in.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 juni 2014

Hoofd Poolse centrale bank: hulp als minister ontslagen wordt

Remember when conventional wisdom said central banks are apolitical and impartial, and anyone who claimed that the world's money printers (which in the New Normal of failed fiscal policy means the only source of stimulus, and thus infinite political leverage and an existence "above the law") are in fact the most political and partial entities was, what else, a conspiracy theorist? Well, there goes another conspiracy theory, replaced by conspiracy fact.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zondag 15 juni 2014

Bundesbank ziet niets in devaluatie euro

President Jens Weidmann van de Bundesbank verwerpt de roep uit een aantal Europese landen om de euro te devalueren om exporterende bedrijven te helpen. Dat zei de topman van de Duitse centrale bank in een vandaag gepubliceerd interview met het Duitse blad Focus.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 15 juni 2014

Uitblijven oorlog schaadt economie

De slabakkende economische groei in economieën met hoge inkomens is niet enkel een gevolg van de economische crisis. Een bijkomende verklaring voor de uitblijvende groei ligt bij het uitblijven van grote oorlogen. Het is een cynische redenering die enkele Amerikaanse schrijvers maken.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs