EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22661 tot 22665
Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

Werden er dan toch audits uitgevoerd op de Amerikaanse goudvoorraad

De globale goudvoorraden ... het blijft allemaal een groot geheim. Goud is een barbaars relikwie, maar niemand die het wilt verkopen en over de voorraden doet iedereen nog meer geheimzinnig. Zo zou er volgens de meeste media geen audits meer geweest zijn op de Amerikaanse goudvoorraad sinds 1974, maar Koos Jansen van In Gold We Trust vond andere bewijzen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

Zilverprijs kan halveren tot $10 per troy ounce

Volgens grondstoffenanalisten van Natixis kan de zilverprijs de komende twee jaar halveren naar $10 per troy ounce, indien beleggers hun positie in zilver-ETF's in de verkoop doen. Vorig jaar daalde de zilverprijs met 38%, maar deden weinig beleggers zilver van de hand. Als dat in 2014 wel gebeurt kan de prijs scherp dalen, omdat de productiekosten slechts $7 per troy ounce bedragen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

Londen wordt handelscentrum voor Chinese yuan

De Bank of England en de Chinese centrale bank hebben een overeenkomst bereikt over de introductie van een clearing bank in Londen, zodat banken makkelijker kunnen investeren in activa die uitgedrukt zijn in Chinese yuan.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

Frankfurt krijgt clearing house voor Chinese yuan

De handelsblokken Europa en China willen steeds minder met de dollar te maken hebben. Middels valutaswaps wordt het gebruik van de eigen valuta gestimuleerd. Net als Londen krijgt ook Frankfurt een clearing bank, zodat banken makkelijker transacties kunnen doen in Chinese yuan.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

Hoe de belastingdienst uw spaargeld onteigent

Het is waarschijnlijk een van de meest waardevolle financiele lessen die aan kinderen kan worden geleerd: zet wat geld opzij voor later. Ook ik ben een groot voorstander van het opzij zetten van geld. Echt sparen doe ik alleen niet, want alles gaat direct in dividendaandelen. Maar daarover straks meer. Waar burgers jarenlang alleen weinig rekening mee hebben gehouden, is het feit dat de belastingdienst ook een graantje wil meepikken van het zuurverdiende spaargeld. En door de huidige lage rentestanden, levert een spaarder in het meest ongunstige geval tot soms wel 100 procent van de rente op het spaargeld in. Want de interest mag direct door naar de blauwe-evenloppenmaffia.

Lees verder op

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs