Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 22661 tot 22665
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 23 februari 2014

Tuur kreeg gelijk (video)

In De Week van Bitcoin #16 wordt duidelijk dat Tuur zijn prijsprognoses van de laatste weken zijn uitgekomen. Verder wordt uiteraard de aanhoudende misere bij Mt Gox behandeld, gaan de heren in op de overname van Whatsapp en wordt uitgebreid stilgestaan bij economische ontwikkelingen in Zuid Amerika met een hoofdrol voor een nieuw revolutionair betaalsysteem in Ecuador.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 23 februari 2014

Rusland schort aankoop Oekraïense obligaties op

Rusland heeft de aankoop van obligaties van Oekraïne in de koelkast gezet. De Russen waren van plan daarvoor 2 miljard dollar (1,5 miljard euro) opzij te zetten, maar door de politieke situatie in Oekraïne is dat plan in de wacht gezet.

Bron: Facebook
Geplaatst: zondag 23 februari 2014

Ondertussen in Venezuela

MILLIONS OF STUDENTS PROTESTING IN VENEZUALA
GOVERMENT ANSWERS WITH HARDCORE VOILENCE,MASSIVE MEDIA BLACKOUT,THEY BLOCKED EVERY RADIOSTATION,TWITTER PAGE,MEDIA NETWORK,SPREAD THE TRUTH,LET THE WORLD KNOW WHATS GOING ON,IT YOUR DUTY HERE ON EARTH.

Bron: elseviernextens.nl
Geplaatst: zondag 23 februari 2014

Pensioenfonds PME gaat pensioenen verlagen

Het Pensioenfonds van de Metalektro (PME) gaat de pensioenen in april met 0,5 procent verlagen omdat de financiële positie van het fonds onvoldoende is hersteld. Dat heeft PME woensdag bekendgemaakt.

De dekkingsgraad van het fonds, die aangeeft in hoeverre een fonds aan zijn verplichtingen kan voldoen, kwam op de peildatum 31 december, uit op 103,8 procent. Dat is 0,5 procent onder de minimaal vereiste dekkingsgraad. ”Het bestuur van PME heeft de afgelopen weken grondig onderzocht of een verlaging van de pensioenen kon worden vermeden. Gekeken is in hoeverre eerder genomen maatregelen voldoende waren”, aldus PME-voorzitter Franswillem Briët.

Bron: ipsnews.be
Geplaatst: zaterdag 22 februari 2014

Argentijnen mobiliseren tegen escalerende prijzen

Via het internet en de media wordt gemobiliseerd om actie te voeren, om prijzen te vergelijken, om aan te klagen wie de prijzen verhoogt.

Op 7 februari vond zelfs een consumentenstaking plaats. Er was via sociale media opgeroepen om 24 uur lang niets te kopen in supermarkten, elektrozaken en benzinestations. Meer dan 280.000 mensen onderschreven de oproep online. Van de resultaten in de winkels zelf zijn er exacte cijfers, maar veel zaken oogden opmerkelijk leger.