Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 22661 tot 22665
Bron: gawker.com
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014

San Francisco magazine says all the heat surrounding Bitcoin has attracted the kind of unsavory schemers you might have once found on the trading room floor. But they're not just trying to manipulate the Bitcoin market. Their plan of attack relies on the frantic hype surrounding new varieties of "altcoins," like say Dogecoin:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014

Aardgasprijzen VS stijgen fors op koud weer

In de VS zijn de aardgasprijzen de bulls al sedert enkele weken bijzonder goed gezind. Aardgas is sinds begin dit jaar maar liefst 37 procent gestegen! De koude golf ‘the Polar Vortex’ was toen reeds in het westen van de VS actief, maar toen deze ook toesloeg in het oosten van de VS stuwde dit de prijs van $4,00 tot maar liefst $5,48. En dat is het hoogste prijsniveau in vier jaar tijd.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014

Wanneer knapt de Chinese vastgoedbubbel?

In China werd het afgelopen jaar voor omgerekend $380 miljard aan nieuwe hypotheekleningen verstrekt. Dat terwijl er in sommige gebieden al veel te veel gebouwd is. Vorig jaar stegen de prijzen in verschillende grote steden met ongeveer 25%.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014

"Aandelen zijn pas weer aantrekkelijk na een 40% crash"

Volgens beleggingsgoeroe Marc Faber zijn Amerikaanse aandelen pas bij een correctie van 40% weer aantrekkelijk gewaardeerd. Dit jaar is de beurs met 5% gezakt, maar volgens Faber is een grotere correctie niet uit te sluiten. Faber verwachtte al een correctie, want in december liet hij weten dat hij de voorkeur gaf aan cash.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014

Meer dan helft ZZP'er draait verlies

Meer dan de helft van de ZZP'ers in Nederland kan niet genoeg inkomen genereren om uit de koste te komen. In dat soort gevallen bezuinigt men op uitgaven die op korte termijn geen invloed hebben, zoals de opbouw van het pensioen, sociale verzekeringen en ontwikkeling. Nederland telt meer dan 800.000 ZZP'ers, een aantal dat sinds de crisis sterk is toegenomen.