EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22681 tot 22685 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014

Aziaten importeren massaal goud uit Zwitserland

Aziatische landen willen niet langer het dollarimperium ondersteunen en kopen daarom steeds meer goud. Deze cijfers van de Zwitserse douane zijn daar het harde bewijs van. In de eerste helft van dit jaar importeerden Aziatische landen gezamenlijk 600 ton goud uit Zwitserland, bijna even veel als de totale Nederlandse goudvoorraad!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014

Must Read: Hoe de wereld om zeep is – zoals in 1914

De vliegtuigramp met MH17 is voorlopig het dramatische hoogtepunt in de oplaaiende geopolitieke spanningen in de wereld. Als een burger vliegtuig uit de lucht wordt geschoten, dan weet je dat het serieus aan het worden is. Maar in het westen hoor je maar een kant van het verhaal, wie in Rusland of aan de andere kant van de wereld woont, ziet een andere kant van de medaille.

Vanuit Russisch perspectief ziet men het conflict in Oekraïne als een poging van het westen om in te breken in de Russische gemeenschap. Rusland en Oekraïne hebben dezelfde cultuur, ze zijn lid van dezelfde Slavische familie. Het westen ziet het conflict alsof de Russen Oekraïne onstabiel wil houden door de pro-Russische rebellen te voorzien van gesofisticeerde wapens, maar in Rusland ziet men vooral de Amerikanen die Oekraïne willen destabiliseren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014

Volgens Paul Craig Roberts is al het Amerikaanse goud weg

Voormalig U.S. Treasury official Dr. Paul Craig Roberts is er van overtuigd dat de Verenigde Staten door zijn volledige goudvoorraad heen is, ook het goud dat het bewaart voor andere landen zoals Duitsland. De aankondiging van Duitsland om de poging tot repatriëring van het goud te staken, ziet Dr. Paul Craig Roberts als het ultieme signaal dat er geen goud meer is in de Amerikaanse kluizen.

Dat Duitsland opnieuw tevreden is om zijn goud in Amerikaanse handen toe te vertrouwen is pure propaganda. Volgens Dr. PC Roberts betekent dit gewoon dat de VS geen goud meer heeft en dat Duitsland gedwongen werd om levering van zijn goud te stoppen. Mogelijk heeft de VS Duitsland gechanteerd of andere voordelen toegekend. Maar Duitsland kan zijn goud niet meer terug krijgen omdat het er niet meer is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014

3 redenen waarom uw portefeuille niet meer zonder goudmijnaandelen kan

De goudprijs staat nog steeds een kleine 10 % hoger dan aan het begin van dit jaar. Het is al meer dan 6 en 12 maanden geleden dat de goudprijs op zijn bodem noteerde na de enorme val vorig jaar. En toch gaat iedereen er nog steeds van uit dat de goudprijs gaat dalen. De kans is groot dat we de bodem van de goudprijs al lang hebben gezien en dit maakt goudmijnaandelen super aantrekkelijk. Dit zijn enkele redenen van Money Morning die goudmijnaandelen onmisbaar maken voor je portefeuille …

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014

Dennis Gartman is een non-believer voor het goud

Het is opvallend hoe de recentste daling van de goudprijs goed werd opgevangen op de markt. De meeste investeerders zijn stilaan gewend geraakt aan onverwachte bewegingen in de goudprijs. Van paniekverkopen bij de particuliere investeerders is zeker geen sprake. Wie wou verkopen heeft dat al gedaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs