EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22681 tot 22685 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 juni 2014

'Topbankiers VS troeven Europese collega's af'

De verschillen in salaris tussen topmannen van de grote banken in de Verenigde Staten en Europa zijn vorig jaar toegenomen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 juni 2014

Ecuador stuurt goud naar Goldman Sachs

Ecuador heeft liquiditeit nodig en brengt daarom de helft van haar goudvoorraad (14,5 ton) naar Goldman Sachs. Het goud heeft een waarde van $580 miljoen. In ruil voor het edelmetaal, dat geen rendement oplevert, krijgt Ecuador een stapel obligaties die in drie jaar $16 tot $20 miljoen aan rendement opleveren.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 juni 2014

Koffieprijs kan verder stijgen door droogte

De koffieprijs kan nog verder stijgen, zo schrijft Cor Wijtvliet in zijn nieuwste column. Aanleiding daarvoor is de droogte in Brazilië, die ook effect begint te krijgen op de volgende oogst. De prijs van koffie zal langdurig op een hoger niveau blijven. In februari steeg de koffieprijs met bijna 50%.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 2 juni 2014

De 32 ergste landen om in te werken

Uit de ITUC Global Rights Index, waarmee men wil aanduiden hoe goed het in een land is voor werknemers, blijkt dat onder meer de Centraal-Afrikaanse Republiek, Libië en Oekraïne de landen zijn waar het respect voor de rechten van de werknemers het laagst is. Maar ook Griekenland en Turkije doen het barslecht.

Lees verder op jobat.be
Geplaatst op: maandag 2 juni 2014

Fysieke goudvraag ook volgens Bloomberg groter dan de mijnbouwproductie

In een jaar waarin de goudprijs sterk daalde, is de fysieke vraag naar het edelmetaal gestegen tot recordhoogte, en ook Bloomberg ziet nu dat deze vraag groter is dan de totale mijnbouwproductie. De vorig jaar gepubliceerde cijfers van een aantal toonaangevende instituten waaruit geen spoor van tekorten bleken,  kregen scherpe kritiek. Uitpluiswerk van Sprott toonde het tekort al eerder aan, en dit heeft nu opvolging gekregen door een gerenommeerde partij. Volgens Bloomberg is de huidige vraag 0,56 miljoen ounces per maand groter dan het aanbod.

Lees verder op CD Fund.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs