EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22686 tot 22690 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 29 juni 2014

Russische banken gaan kapitaalmarkt weer op

Twee Russische banken hebben afgelopen week weer voorzichtig de internationale kapitaalmarkten betreden. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 29 juni 2014

Massale staking Zuid-Afrika gepland

In Zuid-Afrika leggen op 1 juli meer dan 220.000 ingenieurs en werknemers bij metaal- en autoproducenten hun werk tijdelijk neer. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 29 juni 2014

Revolutionair rapport IMF over belastingontwijking multinationals

Het IMF waarschuwt ongemeen scherp tegen belastingontwijking en de gevolgen voor ontwikkelingslanden. Ook de theorie die ten grondslag ligt aan de heersende belastingsystemen, krijgt ervan langs.

De G20 weigeren nog steeds hun belastingsystemen te harmoniseren om grootschalige belastingontwijking door multinationals te voorkomen (foto Gobierno de Mexico).

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: zondag 29 juni 2014

'Op termijn duizend nieuwe banen bij VDL-Nedcar'

Dat tekent het Financieele Dagblad (FD) dit weekeinde op uit de mond van president-directeur Wim van der Leegte van moederconcern VDL Groep. Daarmee zou het aantal werknemers bij de autoproducent uitkomen op meer dan drieduizend.

Dat tekent het Financieele Dagblad (FD) dit weekeinde op uit de mond van president-directeur Wim van der Leegte van moederconcern VDL Groep. Daarmee zou het aantal werknemers bij de autoproducent uitkomen op meer dan drieduizend.

De fabriek van VDL Nedcar wordt op 17 juli officieel geopend door koning Willem-Alexander. Binnenkort start ook de productie van de MINI in Nederland. Daarvoor zei het bedrijf al eerder 400 extra mensen aan te trekken, bovenop de 1.500 die al voor Nedcar werkten. In totaal blijken nu al ruim 2.100 mensen aan de slag te zijn bij de onderneming, aldus het FD.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 juni 2014

Goudkoers sterk ondergewaardeerd

De goudkoers is sterk ondergewaardeerd wanneer goud de geldhoeveelheid in de VS zou moeten dekken. Tot 15 augustus 1971 was de Amerikaanse Dollar gedekt door goud. President Nixon schafte de goudstandaard af omdat Amerika te veel geld had gecreëerd versus het goud dat de FED in de kluizen had. Nixon slaagde er in om de Amerikaanse Dollar als wereldreserve munt te handhaven zonder dat de Dollar werd gedekt door goud.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs