EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2271 tot 2275
Geplaatst op: maandag 19 juni 2017

7 geheimen van de onzichtbare miljonairs

Er zijn meer rijke mensen dan je denkt. Je weet dat niet omdat je dat niet ziet. Het zijn rijke mensen die in een normaal huis wonen, met een normale auto rijden en gewone kleren dragen. Het enige grote verschil is hun bankrekening. Maar waarom hebben zij een overvolle bankrekening en vele anderen niet?

Er zijn verschillende manieren waarop je rijk kan worden. Maar onderstaande 7 zijn toch de meest voorkomende. Wil jij ook rijk worden, pas dan deze 7 geheimen toe.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 juni 2017

'Hype rond cryptovaluta's zoals bitcoin lijkt op internetzeepbel'

De beleggingshype rondom cryptovaluta's zoals bitcoin en ethereum begint trekken te vertonen van de internetzeepbel van eind jaren negentig.

De meeste cryptovaluta, oftewel versleutelde digitale munteenheden, moeten hun waarde voor de reële economie nog bewijzen. Toch worden de munten in een rap tempo steeds meer waard.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 juni 2017

IEA ziet voorlopig geen einde aan overaanbod olie

De olieprijzen gingen woensdag nog verder omlaag na de publicatie van cijfers over de olievoorraden in de Verenigde Staten.

Uit informatie van het Amerikaanse energiebureau EIA bleek dat de voorraden vorige week beduidend minder sterk krompen dan door de markt werd verwacht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 juni 2017

Column: De selectieve publieke omroep

De publieke omroep in Nederland kost ons per jaar ongeveer €900 miljoen, dat is omgerekend bijna €2,5 miljoen per dag. Met zo'n groot budget mag je verwachten dat er voldoende capaciteit is om het Nederlandse publiek zo neutraal en volledig mogelijk te informeren over een zeer groot aantal onderwerpen, maar op bepaalde gevoelige politieke en diplomatieke onderwerpen blijkt dat helaas vaak niet het geval te zijn.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 16 juni 2017

Goldman Sachs geeft bitcoinadvies!

Bitcoin valt niet meer te negeren in de financiële wereld. Beleggers, of ze er nu in geïnvesteerd hebben of niet, willen er informatie over. Banken hebben dus geen keuze en moeten aan de vraag naar informatie voldoen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs