EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2271 tot 2275 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

Hypotheken in Nederland worden fors duurder

De hypotheken in vooral Nederland worden binnenkort fors duurder. De kosten van nieuwe internationale regels zijn voor de rekening van de klant.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

DNB: Stevige aanpak aflossingsvrije hypotheken nodig

Volgens De Nederlandsche Bank moeten kredietverstrekkers klanten actief wijzen op het risico van aflossingsvrije hypotheken en ze helpen bij het vinden van een passende oplossing.

[video]

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

Hackers kraken via SMS authenticatie simpel uw email en bitcoin

Een technisch bericht wat voor veel lezers van belang kan zijn: hackers blijken in staat om simpel misbruik te maken van SMS-authenticatie via uw mobieltje om uw email/gmail account en vervolgens ook uw eventuele bitcoin wallet te kraken. Vanwege te verwachten kwetsbaarheden heb ik zelf SMS authenticatie –of dat nu voor een email- of bank account is- sowieso altijd standaard uitgeschakeld. Experts adviseren u om hetzelfde te doen.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

Nieuwe financiële crisis loert om de hoek; we weten alleen niet welke…

Financiële crisissen moeten met een hogere frequentie worden genoteerd. Het probleem wordt bijna een vast gegeven van het moderne leven. Dat blijkt uit een rapport van Deutsche Bank.

Ook momenteel dreigt volgens de onderzoekers een financiële meltdown, maar is het moeilijk te voorspellen waar een uitbarsting dreigt. Er wordt zelfs niet uitgesloten dat de aanzet voor de problemen bij de grootste centrale banken van de wereld liggen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

“Trump zet de wereld op pad naar Derde Wereldoorlog”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft felle kritiek gekregen van de Republikeinse senator Bob Corker. Hij gelooft dat Trump de wereld op pad zet naar een Derde Wereldoorlog. De man was tijdens de verkiezingscampagne nog de veiligheidsadviseur van Trump,​ en kwam zelfs in aanmerking om vicepresident of minister van Buitenlandse Zaken te worden.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs