EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22706 tot 22710
Geplaatst op: maandag 14 april 2014

De duizelingwekkende kloof tussen arm en rijk is goed waarneembaar vanuit Davos

De elite verenigd op het Wereld Economisch Forum in Davos ziet de groeiende ongelijkheid niet als een gevolg van de eigen praktijken. Ngo’s verwachten daar dan ook geen oplossingen. “Deloitte, dat bedrijven adviseert hoe ze belastingen kunnen vermijden in Afrika, twittert over inkomensongelijkheid op #DeloitteDavosLive. Dat laat iets zien van de absurditeit van Davos.”

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: maandag 14 april 2014

Onrust Oekraïne veroorzaakt val van de munt

De onrust in Oekraïne duurt voort. In het Oosten van Oekraïne neemt de onrust toe deze week. Pro-Russische separatisten bezetten gebouwen en eisen een referendum zoals deze is gehouden over de Krim. In de buurt van Slovyansk, zo’n 240 kilometer van de grens met Rusland, hebben gewapende activisten regeringtroepen van Kiev beschoten.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: maandag 14 april 2014

7 Redenen waarom uraniumaandelen gaan stijgen

Het is al 3 jaar geleden dat het drama in Fukushima zich voltrok, en de uraniummarkt leeft nog steeds. Momenteel worden er zelfs meer nieuwe reactoren gebouwd dan voor het drama. De bredere uraniumindex zit ondertussen al 6 maanden in een uptrend met steeds hogere bodems en toppen. Dit is waarom het deze trend de komende 6 maanden verder zal aanhouden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 april 2014

Waarom betaalt iemand $36 miljoen voor porselein?

Vorige week schreef ik op Marketupdate dat een Chinese miljardair $36 miljoen heeft neergeteld voor een porseleinen kopje. Het is voor de gewone man niet voor te stellen, omdat je voor hetzelfde bedrag veel meer dingen kunt kopen die ook een praktische waarde hebben.

Vorige week schreef ik op Marketupdate dat een Chinese miljardair $36 miljoen heeft neergeteld voor een porseleinen kopje. Het is voor de gewone man niet voor te stellen, omdat je voor hetzelfde bedrag veel meer dingen kunt kopen die ook een praktische waarde hebben.

Om te begrijpen waarom de superrijken (giganten) zoveel geld betalen voor een klein kopje moet je je kunnen verplaatsen in het perspectief van een superrijke, een ‘gigant’. FOFOA helpt ons op weg en schreef de afgelopen maanden verschillende artikelen over het denken en handelen van de gigant. Het gaat te ver om deze tot in detail te behandelen, maar ik kan er natuurlijk wel iets over zeggen.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: maandag 14 april 2014

Het probleem van Europa is de dure Euro

Even zag het er naar uit dat de euro op de forexmarkten aan het verzwakken was. Aanleiding voor die tijdelijke appelflauwte was de aankondiging dat de Amerikaanse centrale bank overwoog om op relatief korte termijn haar basisrente te verhogen. Dat relatief is en blijft natuurlijk relatief, er is sprake van pas ergens in de lente van 2015.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs