EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22711 tot 22715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 8 juni 2014

Metrostaking in WK-gaststad Sao Paulo houdt aan

Donderdag wordt de openingsmatch van de Wereldbeker in Sao Paulo gespeeld, maar het ziet er naar uit dat voetbalfans heel wat moeite zullen hebben om het stadion te bereiken. Het metropersoneel van de miljoenenstad staakte vandaag al voor de vierde dag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 8 juni 2014

'Russen kiezen Aziatische valuta voor handel'

Russische bedrijven bereiden zich voor om voortaan contracten te voldoen in de Chinese yuan renminbi en andere Aziatische valuta's, omdat ze vrezen dat westerse sancties ze de toegang tot de markt voor Amerikaanse dollars zullen ontzeggen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 8 juni 2014

Lunch met Warren Buffett kost 1,6 miljoen euro

Een man uit Singapore heeft waarschijnlijk zijn allerduurste lunch ooit gereserveerd. Andy Chua mag met het hoogste bod van bijna 2,2 miljoen dollar (1,6 miljoen euro) aan de dis schuiven voor een middagmaal met sterinvesteerder Warren Buffett. De Amerikaan wordt beschouwd als de op twee na rijkste mens ter wereld. Zijn adviezen zijn naar verluidt van goudwaarde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 8 juni 2014

Record aantal daklozen NYC in Ă©Ă©n rampzalige grafiek

By any measure, New York City’s homelessness crisis broke every record during the final year of the Bloomberg administration. The already record-high homeless shelter population soared even higher, to more than 50,000 people per night. There are, of course, numerous reasons for this disastrous situation but we suspect the following chart, from the coalition of the homeless, may just be enough to wake up the average American to the reality of this 'recovery'.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zondag 8 juni 2014

Rusland, OekraĂŻne en EU om tafel over gas

OekraĂŻne, Rusland en de Europese Unie (EU) gaan maandagavond weer om tafel over het gasconflict. Het is de partijen nog altijd niet gelukt om afspraken te maken over de gasprijs.

Rusland en OekraĂŻne steggelen over de gaslevering sinds in Kiev een pro-westerse regering zit. Het Russische staatsbedrijf Gazprom schrapte de korting die OekraĂŻne kreeg, waarna de gasrekening daar sterk opliep. Ook dreigden de Russen de gaskraan dicht te draaien omdat de OekraĂŻeners een miljardenschuld nog niet hebben betaald.

Lees verder op telegraaf.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs