Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 22721 tot 22725
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Dit is hét … de uitbraak van goud is zéér krachtig

Je kunt naar grafieken kijken met de data per dag, uur of zelfs seconden. Deze grafieken worden voornamelijk gebruikt voor trading. Je kunt ook grafieken bekijken met data per week of per maand, deze grafieken worden gebruikt om trends op lange termijn te bekijken. De MACD-indicator geeft dan de richting aan van de trend, op lange termijn grafieken is het dan ook een lange termijn trend.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

De Verenigde Staten heeft een groot probleem …

Er komen steeds meer verontrustende signalen over de Amerikaanse vastgoedmarkt. In 2007 was de crash van de Amerikaanse vastgoedmarkt nog de aanleiding tot een van de grootste financiële crisissen uit de geschiedenis. Het extreem soepele beleid van de Federal Reserve heeft de vastgoedmarkt opnieuw tot surrealistische niveaus gebracht, en daar lijkt stilaan opnieuw een einde aan te komen.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Allelujah! Griekenland boekt eerste begrotingsoverschot sinds... 1948

Aris MessinisVoor het eerst sinds de Griekse overheid in 1948 begon met het verzamelen van data heeft het land een begrotingsoverschot laten optekenen. Dat meldt de online krant Ekathimerini. Dat is vooral te danken aan buitenlandse toeristen die vorige zomer volop geld spendeerden nadat de Griekse toerismesector zijn prijzen verlaagde.

Bron: rtlnieuws.nl
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Gooit China roet in het eten en krijgen we een burgercrisis? | RTL Nieuws

Steeds nadrukkelijker wordt in het kader van de broodnodige, maar alsmaar achterblijvende groei van de wereldeconomie de angst geuit dat China binnenkort een harde landing zal gaan maken, zo niet een aardbeving zal veroorzaken die de hele wereld op zijn grondvesten laat schudden. Er wordt zelfs gewaarschuwd voor een derde schuldencrisis.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Fed jaagt Wall Street de stuipen op het lijf

De notulen van de laatste Fed vergadering zijn uit en daar stond iets in waar Wall Street bepaald niet blij van werd. Sterker nog, de Amerikaanse centrale bank joeg beleggers regelrecht de gordijnen in.

Om u niet langer in spanning te laten: uit de Fed notulen (‘minutes‘) bleek dat diverse Federal Reserve officials voorstander zijn van een vroegtijdige renteverhoging. Nu bleef de benchmark short-term interest rate uiteindelijk ongewijzigd op (effectief) nul, maar de toon is bij deze gezet.