EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22721 tot 22725 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

Er zijn wel degelijke goede redenen om goud te kopen

Al bijna 3 jaar zit de goudprijs in de hoek waar de klappen vallen. Na een piek van $ 1.900 in 2011 daalde de goudprijs al 35 %. Maar we ‘vieren’ bijna de eerste verjaardag van de bodem van de goudprijs eind juni 2013 en de goudprijs staat dit jaar nog steeds op winst. Ondanks deze en andere signalen blijft het sentiment extreem negatief.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

Italiaanse staatssteunbank keldert 20%

Aandelen van de Italiaanse Monte dei Paschi di Siena, de Italiaanse bank die drie keer staatssteun heeft gekregen in vijf jaar, is woensdag met 20% op de beurs onderuit gegaan. De handel is stilgelegd.

De bank probeert €5 miljard op te halen in de markt om daarmee nationalisatie te voorkomen.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

Een op tien huishoudens kan rekening niet betalen.

Meer mensen hebben moeite om financieel rond te komen, blijkt uit cijfers van de GGN, 's lands grootste deurwaarderskantoor. De helft van de Nederlanders redt het iedere maand maar net.

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

De crisis is weer vol in aantocht!

Het geheugen is kort en de geldprinters van de overheid machtig. Deze combinatie maakt sinds kort een einde aan een korte tijd van relatieve rust in de schuldenmarkt na de periode van de val van Lehman Brothers en subprime hypotheken. Want wat is er aan de hand in Amerika? De groei van de Amerikaanse staatsschuld is na de afvlakking in 2009 en 2010, weer flink aan het stijgen. Onderstaande cijfers gaan over het eerste kwartaal van dit jaar:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

Het financieel systeem is er nog slechter aan toe dan in 2008

Het monetaire systeem is als een gigantische berg sneeuw. Sneeuwvlokjes blijven vallen en bouwen een gigantische berg terwijl deze onstabiel wordt. Het is uiteindelijk slechts 1 sneeuwvlokje dat een lawine veroorzaakt en alles en iedereen met zich mee sleurt. Zo zal het ook gaan met ons monetaire systeem aldus Jim Rickards.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs