Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 22776 tot 22780
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 31 januari 2014

'VS laten rest van de wereld als een baksteen vallen'

Raguram Rahjan, de voorzitter van de Indiase Centrale Bank, heeft in naam van alle opkomende economieën, zware kritiek geuit op het monetaire beleid van de Verenigde Staten. Daags nadat de Federal Reserve besloot om de laatste stap te zetten in het beëindigen van het stimulusprogramma, zei Rahjan ‘dat de opkomende markten in 2008 de wereld uit het moeras hadden geholpen en dat ze nu niet genegeerd mogen worden.’

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 31 januari 2014

Het verschil tussen goud en de Bitcoin...

Paul Singer staat al 37 jaar aan het hoofd van het hefboomfonds Elliott Management Corporation (dat zo'n 23,3 miljard dollar beheert). De financiële blog Zero Hedge publiceert Singers recente analyse van de twee ‘alternatieve munteenheden’ van het moment: goud en Bitcoin.

Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: vrijdag 31 januari 2014

Zes jaar na de crisis: Nederland financiële tijdbom

Het Nederlandse kapitalisme staat zes jaar na de crisis nog altijd aan de rand van de afgrond. De banken zijn met miljarden overeind gehouden en wankelen als zombies gewoon verder. Aan een aantal veel grotere problemen is en wordt niets gedaan. Dat zijn:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 januari 2014

Bitcoin boven goud verkiezen?

Er woedt al enige tijd een discussie onder beleggers over wat te prefereren: goud, of Bitcoin. Even los van het zwart/witte van deze discussie, is het een interessante vraag. En hedge fund manager Paul Singer geeft een klip en klaar antwoord.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 31 januari 2014

Stijgende lijn verkoop huizen zet door

De stijgende lijn in de verkopen heeft zich in de eerste maand van dit jaar doorgezet. Dat zeggen de twee grote makelaarsorganisaties NVM en Makelaarsland vrijdag.