EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22776 tot 22780 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 8 juni 2014

Handelsoverschot China met 75 procent gestegen

Het handelsoverschot in China is op een jaar tijd met bijna 75 procent gestegen, tot 35,92 miljard dollar (26,33 miljard euro), en overtreft zo de verwachtingen van analisten. De export in het Aziatische land is gestegen, terwijl de import gedaald is.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 8 juni 2014

Best gek: voor de economie is het beter als alles duurder wordt

Het lijkt zo prettig, daling van de prijzen. Die computer die iedere maand goedkoper wordt. Minder betalen voor gas en licht dan vorig jaar. De supermarkt om de hoek waar een volle tas boodschappen 20 euro kost.

Waarom is het goed als alles ieder jaar duurder wordt? Inflatie tast de waarde van spaargeld aan, het kalft af zonder de rekening te plunderen

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: zaterdag 7 juni 2014

Nederlandse spaarders worden de dupe

Het lijkt wel tegenwoordig alsof het ene doemscenario het andere steeds sneller opvolgt. Puur economisch bekeken gaat het wereldwijd niet zo heel erg lekker kunnen we wel stellen. Maar daar trekt niemand zich eigenlijk wat van aan. Morgen is er wel weer ander nieuws en niet te vergeten,  de struisvogeltechniek is door de eeuwen heen ook al zeer effectief gebleken. En struisvogels hebben we tegenwoordig ten overvloede. De hamvraag is dan ook, wanneer wordt er met effectieve maatregelen ingegrepen?

[...]

Lees verder op Goldrepublic.nl
Geplaatst op: zaterdag 7 juni 2014

Gazprom dumpt de Dollar

Begin april publiceerden wij een artikel over dat de olietak van Gazprom, Gazprom Neft, overwoog om hun afhankelijkheid van de Amerikaanse Dollar af te bouwen. Door de Westerse sancties, als gevolg van de annexatie van de Krim, wilde Gazprom Neft wil zich beschermen tegen mogelijk verdere maatregelen door het Westen. Het bedrijf overwoog om de oliecontracten met Azië niet meer in Amerikaanse Dollars af te rekenen.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: zaterdag 7 juni 2014

Geld: van ruilmiddel tot verslavend wondermiddel

Geld is ontstaan als een ruilmiddel. Het maakte de handel makkelijker en overzichtelijker. Mensen konden ruilmiddel verdienen door arbeid te verrichten, diensten te verlenen of door dingen te verbouwen of te maken. Met dat ruilmiddel kon men anderen arbeid of diensten laten verrichten of voedsel of andere zaken kopen.

Lees verder op Cassandraclub
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs