Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 22781 tot 22785
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Recordkoersen maken beleggers angstig

Zodra we op recordkoersen noteren, beginnen beleggers al zachtjes aan hun portefeuille leeg te maken. Zonder diep in te kijken op de waarde van de index zullen verschillende beleggers op dit moment al snel bij de S&P500 een vergelijking willen maken met de crash van 1929 of 2000. In 2000 noemde we deze crash de dot.com bubble. Nu we een nieuw All Time High hebben neergezet voor de S&P500 beginnen de beleggers daar bang voor te worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Het grote geld mikt op stijging goudprijs

Enkele maanden geleden werden goud, zilver, platina, palladium en de andere edele metalen door zowat iedereen uitgespuwd. Edele metalen hadden geen toekomst meer, zo werd overal verkondigd. De goudprijs kan alleen maar gaan dalen en de uiteindelijke bodem zou diep onder 1,000 Dollar komen te liggen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Waarom we de NOS niet meer serieus kunnen nemen

Het gaat de goede kant op. CPB cijfers zijn positief voor het kabinet. Een sterke groei van de wereldhandel. Bedrijven gaan meer investeren. Overheidsfinanciën komen op orde. Geen extra bezuinigingen. Economische groei niet verder onder druk. Voor het eerst in jaren zal de consumptie van Nederlandse huishoudens weer gaan groeien.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Nederland schold Cuba dertig miljoen euro rente kwijt

Nederland heeft Cuba 30 miljoen euro kwijtgescholden aan rentebetalingen voor leningen waarvoor de staat garant stond.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Chinees vastgoed duurder dan Japans vastgoed

In Azië is een strijd om de suprematie aan de gang waarbij China en Japan steeds nadrukkelijker tegenover elkaar komen te staan. Economisch gezien was Japan jarenlang superieur aan China maar daar is de jongste jaren in snel tempo verandering in gekomen. De Japanse economie kwakkelt, de Chinese bloeit!