EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22781 tot 22785 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 16 juli 2014

De allerrijksten zijn nog rijker dan u denkt

De rijkste Belgen zijn nog rijker dan ze zelf beweren. Dat blijkt uit een paper van de Belg Philip Vermeulen, die als econoom werkzaam is bij de Europese Centrale Bank. Zo zouden de één procent rijkste Belgische huishoudens niet 12, maar 17 procent van alle nationale rijkdom bezitten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 16 juli 2014

Peakoil in Europa: Groot-Brittannië voldoet ook al aan de Kyoto-doelstelling

De Britse olieproduktie (in de Noordzee) is al sinds 1999 aan het dalen. Het Britse verbruik van aardolie piekte in 2005 met 1,806 miljoen vaten per dag. In 2013 was het Britse olieverbruik gedaald tot 1,5 miljoen vaten per dag. Dat is een daling van bijna 17% t.o.v. 2005.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: dinsdag 15 juli 2014

Ontwikkelingsbank voor opkomende economieën

Dat werd dinsdag bekendgemaakt bij topoverleg tussen de vijf landen in de Braziliaanse stad Fortaleza.

Dat werd dinsdag bekendgemaakt bij topoverleg tussen de vijf landen in de Braziliaanse stad Fortaleza.

De vijf landen vinden dat door westerse landen gedomineerde instituten als het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Wereldbank een te stevige greep hebben op de wereldeconomie. Zij zinnen al langer op stappen om daar iets aan te doen, maar blonken tot dusver niet uit in eensgezindheid over de te volgen koers.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 juli 2014

Brics stoppen $100 miljard in nieuwe bank

As we suggested last night, the anti-dollar alliance among the BRICS has successfully created a so-called "mini-IMF" since the BRICS are clearly furious with the IMF as it stands currently: this is what the world's developing nations just said on this topic "We remain disappointed and seriously concerned with the current non-implementation of the 2010 International Monetary Fund (IMF) reforms, which negatively impacts on the IMF’s legitimacy, credibility and effectiveness."

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: dinsdag 15 juli 2014

Moody's blijft somber over Italiaanse banken

De vooruitzichten voor de Italiaanse bankensector blijven somber. De kwaliteit van de leningenportefeuille neemt nog altijd af en de winstgevendheid blijft laag.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs