EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22796 tot 22800 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 4 juni 2014

'Werkloosheid aanpakken door grenzen te openen'

De relatief hoge werkloosheid in vooral de grensregio’s met Duitsland zou voor een groot deel kunnen worden opgelost als de grensbarrières worden geslecht. De administratieve regelingen om te werken in het buitenland zijn nog steeds te ingewikkeld om ook over de grens aan de slag te gaan. In die zin is er nog steeds geen Europese Unie voor de burgers.

Lees verder op ohln.nl
Geplaatst op: woensdag 4 juni 2014

DNB waarschuwt banken en betaalinstellingen voor integriteitsrisico’s bij cryptografische valuta’s

De Nederlandse Bank (DNB) waarschuwt in een nieuwsbericht dat 5 juni gepubliceerd zal worden – maar dat toch eigenlijk ook al gepubliceerd is (wij snappen het ook niet) – voor integriteitsrisico’s bij cryptografische valuta’s zoals bitcoin. Vooral het anonieme karakter van de internetmunt zou een probleem zijn, omdat banken en betaalinstellingen de identiteit van de partijen die cryptografische valuta’s kopen en verkopen onvoldoende kennen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 4 juni 2014

Ons voedsel zal nog veel duurder worden

Wie denkt dat ons voedsel al duur is momenteel, zal bedrogen uitkomen want de voedselprijzen zullen blijven stijgen. Daar zijn verschillende redenen voor, maar in het verleden zorgden stijgende voedselprijzen al voor een stijging van sociale onrusten over heel de wereld. De Arabische lente bijvoorbeeld was indirect ook het gevolg van stijgende voedselprijzen. Als de armsten geen eten meer kunnen betalen, rest hen enkel nog opstand.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 4 juni 2014

Column Kees de Kort | Waar komt dat geld vandaan?

Dit keer meer goed dan slecht nieuws uit Amerika. De autoverkoop zit in de lift. Maar de inkomstenontwikkeling blijft tegenvallen. BNR’s Kees de Kort heeft wel een idee hoe men aan zijn autobudget komt.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 4 juni 2014

Brussel vindt dat Litouwen klaar is voor euro

Litouwen is klaar om op 1 januari de euro in te voeren. Dat stelt de Europese Commissie in een woensdag gepubliceerd voorstel.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs