Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 2281 tot 2285
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Greenspan: Goud is ultieme wereldmunt

Goud is de ultieme wereldmunt en een goede verzekering van je vermogen. Dat zei Alan Greenspan in een openhartig interview met de World Gold Council. Hij verwacht dat een oplopende inflatie zich uiteindelijk zal vertalen naar een hogere goudprijs.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Van waar onze fascinatie met altijd drukbezette zakenlui?

Personen met een drukke agenda genieten in de maatschappij een hoge status. Dat wordt ook getoond door de waardering voor producten en diensten die voor deze bevolkingsgroep werden ontwikkeld.

Dat blijkt uit een onderzoek van wetenschappers aan de Columbia Business School, de Georgetown University en de Harvard Business School.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Greenspan: "Trumps beleid kan economie VS terug naar crisis jaren '70 katapulteren"

Met zijn economisch beleid riskeert president Donald Trump de VS terug te katapulteren naar een periode met weinig groei en een oncontroleerbare inflatie, zoals de zogenaamde 'stagflatie' van de jaren zeventig van de vorige eeuw. Daarvoor waarschuwt Alan Greenspan, de voormalige voorzitter van de Federal Reserve, de nationale bank van de VS. Ook voor de eurozone ziet Greenspan hij geen al te fraaie toekomst.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Deze 2 ‘onnatuurlijke’ beslissingen kunnen jou 100-duizenden euro’s besparen

In plaats van iedere dag te besparen op kleine dingen, is het veel beter om een paar keer te besparen op grote dingen. Dat zegt James Altucher, de man die gespecialiseerd is om de mensen de andere kant van de medaille te laten zien. Hij vraagt zich dan ook af waarom niet meer mensen deze 2 ‘onnatuurlijke’ beslissingen nemen.

Mensen klagen en zagen nogal snel dat ze te weinig geld hebben, maar ze nemen wel 2 beslissingen die hen ontzettend veel geld kosten, zegt Altucher. Door deze 2 stappen niet te nemen, kan je honderdduizenden euros besparen.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 17 februari 2017

Na vals nieuws komen nu de valse video’s en foto’s

“Pics or it didn’t happen”. Je hebt de uitdrukking vast wel een keer gehoord en sinds we allemaal de mogelijkheid hebben om overal foto’s van te maken lijkt het een mooie extra zekerheid om fotografisch bewijs te vragen van een verhaal of claim. Iedereen kan wel van alles vertellen, maar als je ook foto’s of, beter nog, video hebt, dan is de kans dat de waarheid wordt gesproken iets groter.