Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 22801 tot 22805
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 7 maart 2014

Een crash komt pas als niemand het verwacht

Altijd goed voor veel aandacht: het voorspellen van een crash op de beurzen. Welnu, dat doen wij dus niet voor de goede orde. Al was het maar omdat een crash pas komt als niemand daar op voorbereid is.

Doemdenkers zijn van alle tijden. Als de zaken opperbest gaan, zullen ze alle moeite van de wereld doen om ons er van te overtuigen dat dit niet kan blijven duren. Ze slepen langs alle kanten argumenten aan om ons te overtuigen dat er een worst-case scenario voor de deur staat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 7 maart 2014

Goud: $1.400 op korte termijn haalbaar

De goudprijs heeft de baisse krachten van zich afgeschud en lijkt op weg naar aanzienlijk hogere koersniveaus. Waar die hogere koersniveaus gesitueerd kunnen worden, durft eigenlijk niemand met enige mate van zekerheid te voorspellen. Er heerst een soort afwachtende stemming.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 7 maart 2014

Euro naar hoogste stand sinds oktober 2011

De waarde van de euro is naar het hoogste punt sinds oktober 2011 gestegen. Een euro was aan het begin van de middag 1,39 Amerikaanse dollar waard.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 7 maart 2014

Column Kees de Kort | De tevredenheidslat ligt wel erg laag

We zijn nu blij met dingen waar vijf jaar geleden een kabinetscrisis over zou zijn ontstaan, zegt BNR’s Kees de Kort.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: vrijdag 7 maart 2014

Groenland richt zijn pijlen op de mijnbouw

Met een toenemende mondiale schaarste aan natuurlijke hulpmiddelen in het vooruitzicht komt de zoektocht naar nieuwe bronnen goed op gang. Groenland is zo’n voorbeeld van een land dat beschikt over vele metalen in de grond, en waar nog weinig mijnbouw plaatsvindt. Het land heeft een hoge werkloosheid, en zit daarom sterk verlegen om nieuwe banen.