EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22806 tot 22810 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

'Kwestie Saudi-Arabie kan veel banen kosten'

Mogelijke sancties van Saudi-Arabië tegen Nederland kunnen "veel banen kosten''. Premier Mark Rutte zei dat woensdag bij RTL Z. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Financiële producten die in bitcoin beleggen verboden

Het is vanaf 1 juli verboden om financiële producten aan te bieden die beleggen in virtueel geld, zoals bitcoins. Dat heeft de FSMA, de autoriteit voor financiële diensten en markten, vandaag aangekondigd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Column Kees de Kort | 'Wat kost de euro?' is een onzinnige vraag

Tijdens de debatten voor de Europese verkiezingen gaat het veel over de kosten en baten van de euro. "Onbegrijpelijk", zegt BNR's Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

China en Rusland bereiken na 10 jaar onderhandelen akkoord over gasdeal

Na jarenlange onderhandelingen hebben Rusland en China een gasverdrag met een geschatte waarde van 400 miljard dollar beklonken. Tijdens een bezoek van de Russische president Vladimir Poetin in Shanghai finaliseerden de energieconcerns van beide landen de deal over Russische gasleveringen voor dertig jaar. Dat meldt het Russische nieuwsagentschap Itar-Tass.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Rusland en China ondertekenen miljardendeal voor aardgas

Het Russische Gazprom en China National Petroleum Corporation (CNPC) hebben vandaag hun handtekening gezet onder een historische aardgasdeal met een looptijd van dertig jaar. De overeenkomst werd gesloten in de aanwezigheid van de Russische president Poetin en de Chinese president Xi Jinping, wat het belang van deze deal benadrukt. Met ingang van 2018 zal Rusland jaarlijks 38 miljard kubieke meter gas leveren aan China, aardgas dat via de nieuwe ‘Power of Siberia’ pijpleidingen getransporteerd zal worden.

Lees verder op marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs