EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22811 tot 22815 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

Welke gevolgen heeft de renteverlaging van de ECB?

De ECB heeft de rente verlaagd naar 0,15%, maar wat zijn daar de gevolgen van? U krijgt minder rente op uw spaargeld, maar mogelijk daalt ook de hypotheekrente. Daarnaast heeft de lage rente een gunstig effect op de aandelenmarkt. Lees verder op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

Ook België klaagt monsterboete BNP Paribas aan bij Obama

De Verenigde Staten willen BNP Paribas een miljardenboete opleggen omdat de bank landen zoals Soedan en Cuba zou hebben geholpen het Amerikaanse embargo te omzeilen. Volgens de laatste berichten zou de boete meer dan 10 miljard dollar bedragen (7,35 miljard euro). Dat kan voor ons land grote financiële gevolgen hebben, gezien België met een belang van 10,3 procent de grootste aandeelhouder is van de Franse bank.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

Manipulatie Goudprijs erger dan gedacht

De manipulatie van de goudprijs is op veel grote schaal gebeurd dan alleen door handelaar Daniel Plunkett van Barclays, waarvoor de Britse bank met £26 miljoen is beboet.

Dat concludeert de Financial Times na een rondgang onder partijen in de markt. Volgens een handelaar was het beïnvloeden van de goudprijs ‘routine’ en zouden meer banken daarbij betrokken zijn.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

Zijn Amerikaanse aandelen duur?

De Amerikaanse aandelenmarkt staat op een all-time high, maar is ze daarmee ook overgewaardeerd geraakt? De koers/winst verhouding suggereert van niet. Deze ligt weliswaar boven het lange termijn gemiddelde, maar beneden het gemiddelde van de afgelopen 25 jaar. In de dotcom bubbel lag de ratio ook veel hoger voor de crash kwam.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

Tarweprijs onderuit door schrikreactie van beleggers

De tarweprijs is de afgelopen weken sterk gedaald, omdat veel beleggers uit voorzorg hun positie hebben afgebouwd. Regenval vergroot de kans op een goede oogst, maar de verkoopgolf is volgens Cor Wijtvliet voorbarig. Er is lang niet genoeg regen gevallen in Amerikaanse staten waar veel tarwe geproduceerd wordt.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs