Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 22821 tot 22825
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Grondstoffen: hiermee kunt u dit jaar veel geld verdienen

Er is een belangrijke trendwijziging op til. Beleggers in grondstoffen hebben niet de beste jaren achter de rug, sommige landbouwgrondstoffen daalden zelfs met 70 procent. Maar 2014 zou wel eens het jaar kunnen worden van een nieuwe opmars in grondstoffen. En zoals het dikwijls gaat bij grondstoffen, eens de trein vertrokken is, kan het snel gaan (kijk maar naar goud en de goudmijnaandelen).

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Elke Italiaan die geld uit het buitenland krijgt ziet daarvan automatisch 20% geconfisceerd

Al wie in Italië een bankrekening bezit en geld krijgt toegestuurd vanuit het buitenland ziet daar nu automatisch 20% van geconfisceerd aan de grens. Pas wanneer de ontvanger kan bewijzen dat het geld niets te maken heeft met het witwassen van illegale fondsen krijgt hij die 20% alsnog op zijn rekening gestort.

Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Europese IMF-bestuurders beschermden de banken maar slopen de Grieken

Vertrouwelijk document over IMF-steun voor Grieks steunprogramma 3 februari 2014

MO* kreeg een hoogst vertrouwelijk document in handen dat toont hoeveel vragen er in de bestuursraad van het Internationaal Muntfonds leefden over de aanpak van de Griekse schuldencrisis. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Kredietverlening in China groeit stevig door

De kredietverlening in China is vorige maand stevig gegroeid. Die toename verlicht op korte termijn de zorgen over een eventuele afkoeling van 's werelds op een na grootste economie.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 16 februari 2014

Goud en Zilver report (Week 7)

De goudprijs steeg afgelopen week met 3,6% naar €963 per troy ounce. De prijs van een kilo zilver steeg zelfs met 6,79% naar ruim €504 per kilogram. Beide edelmetalen staan door de prijsstijging van de afgelopen week weer op het niveau van drie maanden geleden. Desondanks is het enthousiasme voor goud-ETF's nog steeds beperkt. Deze beleggingsinstrumenten zagen hun goudvoorraden nauwelijks toenemen.