EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22821 tot 22825
Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

Volgens deze parameter raakt de Amerikaanse economie oververhit!!

Als ik je zeg dat de Amerikaanse economie aan een oververhitting bezig is, zal bijna niemand me geloven. Maar volgens The Wall Street Examiner is dit wel degelijk het geval. De geïnde belastingen gaan de laatste weken door het dak in de Verenigde Staten. De geïnde belastingen kunnen alleen maar stijgen als de economie aantrekt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

Column Kees de Kort | Verborgen zzp-leed

Nee, de cijfers over het Nederlandse consumentenvertrouwen zagen er niet geweldig uit. Ook niet aardig, zegt BNR’s Kees de Kort. “Gewoon minder slecht, iets anders is het niet.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

Nederlandsche Bank dacht aan einde van de euro

Volgens Knot, die in 2011 de leiding van de centrale bank overnam van Nout Wellink, stond de euro tijdens de schuldencrisis in 2012 aan de rand van de afgrond. 'Er zijn toen momenten geweest waarbij wij binnen de bank zijn gaan nadenken over dergelijke scenario's en voorbereidingen zijn gaan treffen. Ik wil daar nooit meer in terechtkomen.'

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

'Economische crisis is nog niet voorbij'

De economische crisis is nog niet voorbij omdat er op fundamentele punten nog teveel onduidelijkheden zijn op de arbeidsmarkt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

Is zilver nog te duur tegenover goud?

We hoeven u uiteraard niet te vertellen dat 2013 een belabberd jaar is geweest voor de edelmetalen. Ondanks een beperkt herstel tijdens de laatste week zullen bezitters van goud en zilver met zeer gemengde gevoelens terugblikken op het voorbije jaar. Eigenlijk was het niets anders dan kommer en kwel in 2013.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs