Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 22836 tot 22840
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 29 januari 2014

Koning Filip krijgt eigen euromunten

In navolging van de Nederlandse koning Willem-Alexander, gaat ook koning Filip van België binnenkort de eerste munten slaan met zijn eigen afbeelding erop.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 29 januari 2014

Turkije verhoogt rente om daling van lira tegen te gaan

De centrale bank van Turkije heeft de rente gisterenavond fors verhoogd. De bank hoopt zo de aanhoudende daling van de Turkse munt te stoppen en de inflatie in toom te houden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 29 januari 2014

Vodafone schrapt zeshonderd Duitse banen

Vodafone wil zeshonderd banen schrappen in Duitsland. Dat meldde het Britse telecomconcern dinsdag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

Ron Paul: “Hierom is goud weer een veilige haven”

Ron Paul heeft een uitgesproken mening over goud, dat is inmiddels algemeen bekend. Zelfs na twee moeilijke jaren blijft goud voor Ron Paul dé absolute veilige haven in de turbulente financiële markten.

Ron Paul heeft dan ook minder aandacht voor de prijsbewegingen van goud op de korte termijn. Over de langere termijn zal immers blijken dat de recente prijsdaling slechts een minimale correctie was binnen de langetermijn opwaartse trend.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

David Morgan: parcours voor $ 100 zilver blijft intact

Met een zilverprijs rond $ 20 is het nog ver verwijderd van het koersdoel van $ 100 dat David Morgan vooropstelt. Hoewel de prijs meer dan halveerde sinds zijn vorige piek, ziet David Morgan zijn koersdoel nog steeds intact blijven. David Morgan maakte al een serieuze stierenmarkt mee in zijn carrière, ook met een forse correctie. Hij is dus goed geplaatst om de huidige correctie in te schatten, aldus Mineweb.