EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22851 tot 22855 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 juni 2014

Bilderberg 2014: ‘s Werelds Schaduwmeesters ontmaskerd als seriële psychopaten

As Bilderberg 2014 comes to an end, Infowars reporter David Knight touches on some of the biggest revelations of this year's explosive meeting in Copenhagen Denmark. In an unprecedented display of openness the shadow masters are unequivocally being unmasked by the real media & exposed as the serial psychopaths they truly are.

Lees verder op
Geplaatst op: dinsdag 3 juni 2014

Column Kees de Kort | Koren op de molen van de complotdenkers

De chaotische taferelen bij de organisatie die de Amerikaanse inkoopmanagersindex berekent, voeden bij veel mensen het wantrouwen in deze cijfers, zegt BNR’s Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 juni 2014

Rusland en China zetten kredietbeoordelaar op

Rusland en China gaan samen een nieuwe kredietbeoordelaar optuigen, die in eerste instantie gezamenlijke investeringsprojecten van de twee landen tegen het licht zal houden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 juni 2014

Geld is niet hetzelfde als vermogen

Men moet begrijpen dat je vermogen vandaag de dag niet hetzelfde is als wat je valuta zegt dat het is. In deze wereld is de valuta slechts voor transacties. Het is voor het kopen, verkopen, verdienen en betalen, niet om de waarde van het familievermogen te bepalen! Besef het volgende: de drukkers van geld zullen de eigenaar van het geld nooit vertellen dat het minder waard is geworden.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 juni 2014

Goud aan productieprijs

De economie wereldwijd lijkt af te toppen. Precies op het moment dat de schuldencrisis voorbij is. Wat heet voorbij, het is alleen tijdelijk onder controle. Meer mag je het niet noemen. De schulden zelf werden wel steeds hoger. De economische groei waar iedereen zo positief over gestemd was de afgelopen maanden, was niet meer dan uit de recessie komen. De VS kende daarna alweer een krimp van 1% in Q1. De strenge winter kreeg de schuld. Japan kende wel een respectabele groei in Q1. Geheel gedreven door de koopzuchtige Japanse consument. Een nepgroei, want dit vond plaats vlak voor de BTW verhoging van 5% naar 8%. Daarom mag men van Q2 meer duidelijkheid verwachten. De stijging van aandelen lijken een sterkere economie te bevestigen.Maar dit is schijn. De stijging werd maar door weinig aandelen gedragen.

[...]

Lees verder op Thesilvermountain.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs