EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22856 tot 22860 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 2 juni 2014

Nederland mag mogelijk van EU-strafbankje

De regering in Den Haag stond vijf jaar onder verscherpt toezicht omdat het tekort door de crisis boven de Europese norm van 3 procent van het bruto binnenlands product was gestegen.

Sinds vorig jaar is Den Haag daarin geslaagd met hervormingen en te bezuinigingen. Voor dit en volgend jaar wordt ook een tekort onder de 3 procent verwacht. Nederland moet nog wel de staatsschuld in stapjes naar beneden brengen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 2 juni 2014

Oostenrijk eist controle op Goudvoorraad in Londen

Week 22 was de week dat Oostenrijk bekend maakte dat het land de goudvoorraad, opgeslagen in Londen, wil laten controleren. Duitsland deed vorig jaar dezelfde mededeling en wilde de goudvoorraad in New York laten controleren. Helaas kregen de Oosterburen geen groen licht op hun verzoek. Hierdoor besloot Duitsland de goudvoorraad deels terug te halen uit New York en Parijs. Amerika gaf vervolgens aan dat het logistiek onmogelijk zou zijn om de terug gevraagde hoeveelheid op korte termijn te verschepen. Sterker Amerika heeft aangegeven er 7 jaar voor nodig te hebben. Er werd een plan opgesteld en binnen 7 jaar zou Duitsland het opgeëiste goud terug krijgen. Het eerste jaar werd er slecht 7 ton van de geplande 50 ton geleverd. Nu Oostenrijk de goudvoorraad in Londen wil laten controleren zou het ons niets verbazen als de Oostenrijkers geen toestemming krijgen voor de controle vanuit Londen.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: maandag 2 juni 2014

ECB blijft in crisismodus

Terwijl politici de afgelopen maanden meerdere keren het einde van de crisis aankondigden, maakt de centrale bank zich op voor het ondersteunen van de kwakkelende economie.

Terwijl politici de afgelopen maanden meerdere keren het einde van de crisis aankondigden, maakt de centrale bank zich op voor het ondersteunen van de kwakkelende economie.

De nieuwe maatregelen die donderdag van de ECB worden verwacht, moeten helpen de inflatie in de eurolanden te stimuleren. Die ligt al maanden ver onder het door de ECB nagestreefde niveau van bijna 2 procent. Dat heeft de vrees voor deflatie aangewakkerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 1 juni 2014

Goud en zilver report (Week 22)

De afgelopen week daalden de prijzen van goud en zilver beide met meer dan 3%. Daarmee komt de goudprijs op het laagste niveau in vier maanden tijd en is zilver weer even goedkoop als in de zomer van 2010. Verder in het nieuws: China koopt minder goud, Oostenrijk laat haar goudvoorraad controleren en juni is historisch gezien een slechte maand voor goud.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 1 juni 2014

Egyptische aandelenbeurs hard onderuit

De toonaangevende EGX 30-index van de beurs in Caïro verloor 4,2 procent. De handel moest zelfs enige tijd worden stilgelegd. Sinds de belasting op donderdag is bekendgemaakt, is de index bijna 10 procent gedaald. 

Er komt een heffing van 10 procent op de nettowinst die wordt behaald met beleggingsportefeuilles. Ook komt er een vergelijkbare heffing op contante dividenduitkeringen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs