EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22861 tot 22865
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

Harde maatregel VS tegen de Krim: McDonalds sluit zijn deuren.

​Ukrainian McDonald’s Ltd, a subsidary of the world’s largest fast food chain, has temporarily closed its doors in Crimea because of “manufacturing reasons.”

​Ukrainian McDonald’s Ltd, a subsidary of the world’s largest fast food chain, has temporarily closed its doors in Crimea because of “manufacturing reasons.”

The company hopes to resume operations at the 3 restaurant locations in Crimea, but has offered to relocate employees to other Ukraine sites; offering to cover their expenses including 3 months of housing.

McDonald’s European headquarters said the closure was due to “operational reasons beyond our control” but did not commenting on whether the closures are linked to growing US-Russia tension over Ukraine. The spokesperson added support for employees remains a priority.

Lees verder op rt.com
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

Er ligt een enorme kans voor app-makers, kijk maar naar deze grafiek

Zoekbedrijf Google pakt een onevenredig groot deel van de mobiele reclamemarkt als je kijkt naar hoelang mensen hun diensten gebruiken.

Zoekbedrijf Google pakt een onevenredig groot deel van de mobiele reclamemarkt als je kijkt naar hoelang mensen hun diensten gebruiken.

Het Amerikaanse onderzoeksbureau Flurry meet maandelijks het gebruik van apps op meer dan 1 miljard Android- en Apple-telefoons. Deze week maakten ze resultaten bekend van een meting in januari, februari en maart van dit jaar onder smartphonegebruikers in de VS.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

'Duitsland zal tegen het eind van het jaar flirten met een recessie'

Europa wordt in mei met de grootste electorale uitdaging sinds de jaren 1970 geconfronteerd, nu de kloof tussen de Europese kiezers en hun pro-EU-politici groter is dan ooit. Na de verkiezingen voor het Europese parlement in mei valt te verwachten dat EU-sceptische partijen een van de grootste blokken zullen vormen in het nieuwe Europese parlement. Als Brussel naar de Europese kiezers luistert, zou dit een beslissend keerpunt kunnen worden voor het falende EU-experiment, zelfs als de politieke status quo vooralsnog vermoedelijk de overhand zal houden.

"De economische vooruitzichten voor Spanje, Portugal en Griekenland lijken weliswaar te verbeteren, maar dit is in feite onderdeel van een interne overdracht van problemen van deze ‘Club Med’-landen naar Frankrijk en binnenkort Duitsland, dat waarschijnlijk tegen het eind van het jaar zal flirten met een recessie. Frankrijk en Duitsland zullen vermoedelijk ook hinder ondervinden van een afnemende export, vooral van luxeproducten, aangezien de Aziatische groei afkoelt."

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

'Nederland snel van Europees strafbankje'

De kans is ''heel groot'' dat Nederland binnenkort ontslagen wordt het van Europese strafbankje voor landen die hun begroting niet op orde hebben. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

EU wil uw kluizen kraken

Geheim document: Brussel is van plan om alle kluisjes te openen met geweld deze zomer. Reden: belastingontduiking. Naast contant geld zijn de inspecteurs ook op zoek naar edelmetalen. Europees commissaris Olli Rehn van monetaire zaken  ”Wie niets te verbergen heeft, hoeft u nergens bang voor te zijn.” Volgens financieel woordvoerder van Die Grüne (een soort Groenlinks) : “Dit is Een belangrijke stap in de richting van fiscale billijkheid en sociale rechtvaardigheid.” Dat meldt de Duitse financiële website MMnews.de.

Lees verder op dekritischebelegger.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs