EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22861 tot 22865 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

Zonder QE kan de aandelenmarkt 15 % tot 20 % dalen

De S&P 500 kan 15 % tot 20 % corrigeren als de Federal Reserve zijn inkoopprogramma van obligaties stop zet, dat zegt Peter Boockvar, chief market analyst bij The Lindsey Group. Dit was zo bij het beëindigen van QE 1 en ook bij QE 2, het zal deze keer niet anders zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 juni 2014

Meer dan 347.000 Belgen kunnen krediet niet afbetalen

Het aantal Belgen dat één of meerdere kredieten niet tijdig afbetaalt, is in mei opnieuw gestegen. Het gaat al om 347.200 mensen, een stijging van 3,1 procent op jaarbasis. Dat blijkt uit cijfers van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

Herman Meester over modern monetaire theory

Marketupdate sprak met Herman Meester over de modern monetary theory, een economische theorie die de geldstromen in de economie volgt. Vanuit deze theorie beredeneerd leert men anders te kijken naar geld, inflatie en overheidstekorten.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

Column Kees de Kort | Hypotheken en flexibele banen gaan niet samen

De Nederlandsche Bank stelt in de gister gepresenteerde halfjaarlijkse ramingen de groeiverwachtingen voor 2014 naar beneden bij. Niet verrassend, zegt BNR's Kees De Kort. "Het eerste kwartaal viel zwaar tegen."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

Goldman Sachs blijft geloven in commodities

In de sector van de commodities is de eerste golf van euforie inmiddels al weer lang achter de rug. De returns voor grondstoffen zijn in de afgelopen jaren duidelijk achtergebleven op die van aandelen en obligaties. Dat heeft voor nogal wat beweging in de sector gezorgd. Sommige banken hebben de markt voor commodities zelfs de rug toegekeerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs