Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 22866 tot 22870
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Vergeet Windows 8, het echte verdienmodel van Microsoft is stuk

Satya Nadella, onlangs aangesteld als de nieuwe CEO van softwarebedrijf Microsoft, moet het bedrijf weer op het juiste spoor krijgen. Velen hebben hun ogen gericht op hoe de kersverse topman besturingssysteem Windows 8 wil verbeteren. Maar volgens insiders, geciteerd door nieuwssite Business Insider, ligt het grootste probleem daar niet. "Het verkoopmodel van Microsoft is stuk, en dat is het al sinds jaren."

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Grafieken: Is goud een bubbel?

Analist Dan Popescu legt aan de hand van een aantal grafieken uit waarom hij denkt dat goud (nog) geen bubbel is. Gecorrigeerd voor inflatie is het edelmetaal veel goedkoper dan de piek van 1980 en vergeleken met andere bubbels in aandelen en grondstoffen stelt de rally in goud sinds 2002 nog maar weinig voor. Ook stijgt de goudprijs veel minder hard dan in aanloop naar 1980.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Flexcoin bank onderuit: $600.000 aan Bitcoin gestolen

Bitcoin krijgt opnieuw een gevoelige tik te verwerken. Hackers wisten in te breken op het systeem van Flexcoin en maakten bijna  900 Bitcoins buit. In vergelijking met Mt. Gox is dat kleingeld, maar de schadepost van $600.000 is nog steeds aanzienlijk. Flexcoin heeft haar deuren moeten sluiten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

China mikt op groei economie van 7,5 procent

China mikt ook dit jaar op een economische groei van 7,5 procent. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 5 maart 2014

Obama stuurt Congres begroting van 2,8 biljoen

Hij trekt daarin veel geld uit voor aanleg van wegen, het onderwijs en andere programma's die de economie een stimulans moeten geven, en waarmee Democratische politici goede sier kunnen maken in de verkiezingen in november.

Maar de politieke patstelling tussen de door Democraten geleide Senaat en het door Republikeinen beheerste Huis van Afgevaardigden maakt dat veel voorstellen van Obama zullen stranden; veel plannen zaten al in eerdere begrotingen en werden tot dusver genegeerd.