EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22866 tot 22870 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 6 juli 2014

Goud en zilver report (Week 27)

De goudprijs steeg de afgelopen week met 0,78% naar €971 per troy ounce. Bij gebrek aan richtinggevend nieuws doet ook de goudprijs weinig. Cijfers van verschillende munthuizen laten zien dat de vraag naar fysiek goud in de eerste helft van dit jaar kleiner was dan in dezelfde periode van vorig jaar. Beleggers kochten daarentegen wel bijna even veel zilver als in de eerste helft van recordjaar 2013.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 juli 2014

We stevenen af op een wereldwijde recessie

Volgens Alex Jones van InfoWars worden de signalen steeds duidelijker. In een begrijpelijke video betoogt hij dat de heersende elite ons aan het bewegen zijn richting een wereldwijde economische depressie. Hier en daar wellicht wat extremistisch, benadrukt hij dat we ons moeten opmaken voor een totale disfunctionele economie. Veroorzaakt door aangescherpte wetgeving, aanhoudende sociale en politieke crises, oorlogen, geënsceneerde terroristische aanslagen en de opzettelijke vernietiging door bankiers van de motor van de welvaart: de Verenigde Staten.

[...]

Lees verder op Goldrepublic.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 juli 2014

VS versnelt ondergang dollar door Frankrijk te

[...]

In other words, the head of the French central bank, and ECB member, Christian Noyer, just issued a direct threat to the world's reserve currency (for now), the US Dollar.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zaterdag 5 juli 2014

ECB gaat banken fors meer geld voorschieten

 De Europese Centrale Bank (ECB) gaat nog fors meer cash beschikbaar stellen aan de banken, mits ze die miljarden doorlenen aan het bedrijfsleven. De miljarden zijn een opvolger van de driejarige LTRO die eind 2011/ begin 2012 werd toegekend, waarbij de banken zonder voorwaarden goedkoop €1100 miljard konden lenen.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 juli 2014

Voor €92K per week vaart u als de Wolf of Wall Street

Weliswaar ging de echte boot van Jordan Belfort ten onder in de Middellandse zee (niet alleen in de film), voor de film Wolf of Wall Street hadden ze uiteraard een mooi jacht nodig om ook Leonardo di Caprio op te paraderen. Laat deze boot van bijna 45 meter nou te huur zijn voor u. Voor slechts $125.000 (€92.000) waant u zich een week lang de Wolf of Wall Street.

[...]

Lees verder op 925.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs