EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22876 tot 22880 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

Gazprom stelt Oekraïne ultimatum

Dat zei bestuursvoorzitter Aleksej Miller van het Russische staatsgasbedrijf Gazprom maandag.

Dat zei bestuursvoorzitter Aleksej Miller van het Russische staatsgasbedrijf Gazprom maandag.

Miller overlegde maandag met de Russische premier Dmitri Medvedev over het gascontract met Oekraïne. Ze besloten dat het land voortaan vooruit moet betalen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

Toenemende economische samenwerking tussen China en Rusland

De Russische betrokkenheid in Oekraïne en de daaropvolgende internationale sancties hebben betrekkelijk weinig invloed gehad op de export van Rusland. In het eerste kwartaal van 2014 werd er 2 procent meer gas geëxporteerd naar Europa dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Ook groeide de dieselproductie en bleven vrachten in granen, palladium en nikkel hetzelfde of stegen licht. Export van ruwe olie daalde met 0.2 procent in vergelijking met een jaar eerder.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

Amerikaanse economie kan de koersen laten exploderen

Op de Amerikaanse beurzen woedt de discussie in volle hevigheid over de waardering van de aandelen. Zijn aandelen momenteel te duur, te goedkoop of correct gewaardeerd? De vraag stellen is makkelijker dan het antwoord geven en toch zouden de investeerders graag het antwoord op die vraag willen weten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

Week 19: zilverproductie Canada daalt en Mint daait recordjaar

Goud en zilver daalde afgelopen week waarbij de zilverprijs een min noteerde van 1,7% en de goudprijs 0,83% terug viel. De ratio goud zilver kwam uit op 1/67. Verder bleek de zilverproductie in Canada sterk daalde in het begin van dit jaar en dat de Canadian Mint een recordjaar boekte in 2013. Royalty Player Silver Wheaton maakte haar eerste kwartaalcijfers bekend en de Top 10 Goud qua landen en goudmijnen kwam aan bod.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

Wat is er met Japan aan de hand?

Economisch gezien staat de wereld in Azië op zijn kop. In 2013 was de Japanse beurs dé ster met een benchmark Nikkei 225 die de pannen van het dak speelde. Het ziet er voorlopig niet naar uit dat de beurs van Tokio deze prestatie in de loop van dit jaar zal kunnen herhalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs