Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 22876 tot 22880
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 12 februari 2014

Peter Schiff en de explosie van de goudprijs

Peter Schiff voorspelde dat de aandelenmarkten zouden corrigeren eens de Federal Reserve zou beginnen met 'tapering'. De markten zouden dan door krijgen dat het herstel van de Amerikaanse economie helemaal geen herstel is waarbij ze zouden vluchten naar goud. In het begin van dit jaar kregen we alvast een voorsmaakje van de correcte voorspelling van Schiff.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 12 februari 2014

Bericht voor de EU: 46.000 Chinese miljonairs zoeken een thuis... en Canada wil ze niet meer

De Canadese regering heeft een investeringsprogramma voor immigranten stopgezet. Vreemdelingen die bereid waren de Canadese overheid een renteloze lening van 535.000 euro te geven terugbetaalbaar over vijf jaar konden zo aanspraak maken op het Canadese staatsburgerschap. Ruim 59.000 hangende aanvragen worden nu geannuleerd, waarvan 70% of zo’n 46.000 uit China. Het programma werd in 1986 ingevoerd en ruim 130.000 vreemdelingen hebben er gebruik van gemaakt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 12 februari 2014

Een schuldencrisis bestrijden met schulden is nutteloos

De wereldeconomie zal niet meer herstellen van de financiële crisis van 2008 om de simpele reden dat het systeem op de rand van de afgrond kwam doordat het onhoudbaar was geworden wegens te veel schulden. Sindsdien zijn er alleen maar meer schulden bij gekomen. Er zijn steeds meer kredieten nodig om een reële stijging van het bbp te bekomen in een economische cyclus, en we zitten al extreem ver in de huidige cyclus, aldus ....

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 12 februari 2014

Huizen worden onbetaalbaar in Verenigd Koninkrijk

De huizenprijzen in het Verenigd Koninkrijk zijn sinds 1997 meer dan drie keer over de kop gegaan. De inkomens stegen in dezelfde periode met slechts 57%. De betaalbaarheid van woningen is dus ernstig verslechterd aan de andere kant van het Kanaal. Zelfs tweeverdieners zonder kinderen kunnen amper een huis betalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 12 februari 2014

Bitcoin wordt verder in de hoek gedreven

Na enkele maanden van relatieve stabiliteit bij Bitcoin is de koers de laatste dagen onderworpen aan een extreme volatiliteit. Nadat Bitcoin een flash crash kende van 80 % kreeg het gisteren opnieuw te maken met een koersdaling van 15 %. De tweede koersdaling had te maken met Bitstamp dat het voorbeeld van Mt. Gox volgde en geen Bitcoins meer kon of wou uitbetalen.