Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 22886 tot 22890
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

Russische roebel in vrije val?

De Russische roebel heeft dit jaar al 10% van haar waarde verloren en is ten opzichte van een jaar geleden al meer dan 16% verzwakt tegenover de euro en de dollar. De Russische centrale bank heeft aangegeven dat ze niet in zullen grijpen om de waarde van de roebel te ondersteunen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

De Chinese kredietbubbel

China heeft de afgelopen jaren een grote kredietbubbel opgeblazen door investeringen in infrastructuur en vastgoed. Veel van deze schulden zijn weggestopt buiten de balans van diverse staatsbanken. Volgens econoom Viral Acharya kan de Chinese schuldenberg een nieuwe crisis veroorzaken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

Tips van Jim ‘Mad Money’ Cramer -2-

Jim Cramer is als professioneel belegger en entertainer niet van de tv weg te slaan. De showman bij uitstek heeft echter vaak verrassende en verfrissende ideeën voor beleggers op zoek naar tips in petto.

De host van de tv show Mad Money, Jim Cramer, verkeert in een bijzonder inventieve bui, hij schoof in de afgelopen dagen verschillende nieuwe ideeën naar voren die geld kunnen opleveren. We hoeven u Jim ‘Mad Money‘ Cramer ongetwijfeld niet meer voor te stellen. De man heeft zijn sporen in de financiële sector meer dan verdiend. Bovendien is hij zeer mediageniek en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

Aantal werklozen opnieuw gestegen

Het aantal werklozen in België is vorig jaar met 3,6 procent gestegen, tot 432.484. Dat schrijft de krant Le Soir op basis van cijfers van de RVA.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

Apple boekt recordomzet

Apple heeft in het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar 2013/2014 een recordomzet geboekt van 57,4 miljard dollar (42,1 miljard euro), terwijl de nettowinst van 13,1 miljard dollar op jaarbasis onveranderd was.