EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22896 tot 22900 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 7 juli 2014

California dreigt te verzuipen in de schulden

California dreigt te verzuipen in de schulden en dat zal in de toekomst voor levensgrote problemen zorgen. Volgens het Legislative Analyst’s Office bedraagt de totale schuldengraad van de ‘gouden staat’ 340 miljard dollar wat overeenstemt met meer dan 8,500 dollar voor elk van de 38 miljoen inwoners van de staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 juli 2014

China en VS gaan samen praten over monetair beleid

De VS heeft China meerdere malen beschuldigd van het manipuleren van de yuan, waardoor het land een oneerlijke concurrentiepositie in stand houdt. Omgekeerd maakt China zich zorgen over het monetaire beleid van de Amerikaanse centrale bank, dat de waarde van de omvangrijke dollarreserves van China uitholt. Eindelijk gaan de twee landen samen aan tafel zitten om het monetaire beleid te bespreken.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 7 juli 2014

Topman total wenst grotere rol voor de euro

De topman van de Franse oliemaatschappij Total wil dat de euro vaker gebruikt wordt in internationale handel. Hij ziet geen reden dollars te blijven gebruiken, zeker niet nu blijkt dat bedrijven buiten de VS hoge boetes kunnen krijgen als ze de Verenigde Staten niet gehoorzamen. BNP Paribas kreeg onlangs een miljardenboete uit de VS voor het negeren van sancties, tot grote ergernis van Frankrijk.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 7 juli 2014

"Binnen zes jaar bestaat de dollar niet meer in haar huidige vorm"

Volgens goudhandelaar Mike Maloney zal er binnen zes jaar een grote verschuiving plaatsvinden in het wereldwijde monetaire systeem. Daarmee is niet gezegd dat de dollar gaat verdwijnen, maar wel zal de munt sterk aan macht inboeten omdat steeds vaker andere valuta gebruikt worden voor internationale handel.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 7 juli 2014

'Versnelling voor Chinese economie'

De groei van de Chinese economie is in het tweede kwartaal versneld ten opzichte van de eerste drie maanden van het jaar.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs