Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 2291 tot 2295
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 1 mei 2017

TA Zilver Analyse Roy | Week 18 - 2017

Afgelopen week kregen de stieren het zwaar te verduren.

Op maandag werd het negatieve sentiment van de vrijdag voortgezet waardoor de koers gedurende de handelsdag steeds verder omlaag werd gestuurd naar een laagste stand van $17.55. Toch wisten de stieren van deze nieuwe dreun te herstellen en werd er stapje voor stapje terrein teruggewonnen. Het doorbroken 50 d. MA kon zelfs worden aangevallen maar er kon niet boven worden gesloten.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 1 mei 2017

Zilverproductie

Er bestaan niet zo heel veel zilvermijnen. De reden daarvoor is dat twee derde van het zilver dat geproduceerd wordt bij mijnbedrijven gewonnen wordt die andere metalen delven en zilver als bonus meekrijgen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 1 mei 2017

Nederlands handelsoverschot op 52 miljard euro

Het Nederlandse handelsoverschot kwam vorig jaar uit op 52 miljard euro. Circa 20 miljard daarvan kwam van goederen die Nederland invoerde, eventueel licht bewerkte en weer uitvoerde, de zogeheten wederuitvoer.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 1 mei 2017

Totale waarde cryptocurrencies naar nieuwe record

De totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies wereldwijd is naar een nieuw record gestegen van 36 miljard dollar. Vooral de afgelopen maanden schoot de totale market cap van crypto omhoog, zoals goed in onderstaande grafiek is te zien. Van de totale 36 miljard bestaat 21,5 miljard dollar uit bitcoin. Ethereum is goed voor 6,5 miljard en Ripple doet 1,9 miljard. Litecoin en DASH volgen op gepaste afstand met respectievelijk 800 miljoen en 675 miljoen dollar. In totaal zijn er nu 716 verschillende cryptocurrencies volgens Coinmarketcap.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 1 mei 2017

Economische groei valt tegen

De groei van de Amerikaanse economie in het eerste kwartaal van 2017 stelde teleur. Op jaarbasis was er slechts een groei van 0,7 procent. Nog heel wat werk voor Trump dus?