EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22911 tot 22915 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

De ECB zal het heel moeilijk krijgen om de euro lager te krijgen

Exporteurs hopen dat de aangekondigde maatregelen van ECB voorzitter Mario Draghi er voor gaan zorgen dat de euro in waarde daalt. Als consument kan je maar hopen dat de euro niet te ver afglijdt omdat een daling van de euro ons leven alleen maar duurder maakt. Maar er dreigt slecht nieuws voor Draghi, het zal niet gemakkelijk zijn om de euro fors lager te krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

Is dit de nieuwe zieke man van Europa?

Het zou wel eens kunnen dat we Finland stilaan de nieuwe zieke man van Europa mogen noemen. Het Scandinavische land rijgt de slechte punten immers aan elkaar. Na twee jaar recessie, zal de economie volgens de Finse centrale bank ook dit jaar niet groeien.  De bank Nordea verwacht zelfs dat het BBP dit jaar voor het tweede opeenvolgende jaar met 0,5% zal krimpen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

Opnieuw duizenden mensen uit huurwoning gezet in 2013

In 2013 waren 12.958 huurders bedreigd door uithuiszetting en een groot deel onder hen moest ook effectief de woning verlaten, nadat hun huurcontract door acuut gebrek aan financiële middelen werd ontbonden op vraag van de verhuurder. Het betreft vooral huishoudens op de private woningmarkt, hoewel de cijfers ook een klein aantal sociale woningen betreffen. De Vlaamse Vereniging voor Steden en Gemeenten (VVSG) pleit voor gerichte maatregelen om aan de problematiek te verhelpen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

Fusie in de goudmijnsector kan goud een glans geven

Het nieuws van de afgelopen weken in de goudmijnsector was ongetwijfeld het bericht dat Barrick Gold en Newmont Mining, twee van de grootste mijngroepen in de wereld, over een fusie hebben onderhandeld. De Wall Street Journal was er als de kippen bij om te melden dat die gesprekken op niets waren uitgelopen maar dat de toon was gezet.

Bovendien bleek dat er in het verleden al was gesproken over een samenwerking. En er is meer: de deuren zijn niet met een doffe klap dichtgeslagen zodat het scenario van een fusie nog steeds op tafel ligt. Er is dus blijkbaar nood aan een bundeling van de krachten in de sector van de goudmijnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

Sterkere deflatie in Griekenland

De prijzen van producten en diensten in Griekenland zijn vorige maand in het snelste tempo in zes maanden tijd gedaald.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs