EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22916 tot 22920 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 3 juli 2014

Zwitserland wil ook handel in Chinese yuan mogelijk maken

De Chinese yuan wordt steeds belangrijker in de internationale handel en dat betekent dat haar handelspartners behoefte hebben aan een infrastructuur die handel in yuan vergemakkelijkt. Afgelopen week was een Chinese delegatie in Zwitserland om te praten over een valutaswap van Zwitserse francs en Chinese yuan.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 3 juli 2014

'Achthonderd banen verdwijnen bij kenniscentra'

Bijna achthonderd van de twaalfhonderd banen gaan volgend jaar verdwijnen bij de 17 kenniscentra in het beroepsonderwijs.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 3 juli 2014

Amerikaanse topeconoom Armstrong: Invoeren euro slechtste besluit ooit

‘De uitbuiting door de bankiers is een echte ramp geweest… Ze hielden alle winsten voor zichzelf, en wentelden hun verliezen af op de belastingbetalers.’

‘De uitbuiting door de bankiers is een echte ramp geweest… Ze hielden alle winsten voor zichzelf, en wentelden hun verliezen af op de belastingbetalers.’

De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong, gehaat en vervolgd door de autoriteiten omdat hij weigerde zijn formule waarmee hij nauwkeurig de schommelingen, pieken en instortingen op de beurzen wist te voorspellen af te geven, noemt de invoering van de euro één van de twee slechtste financieel-economische besluiten die ooit zijn gemaakt, en die de stabiliteit van het complete wereldwijde economische systeem in gevaar hebben gebracht.

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: woensdag 2 juli 2014

Winnaar bitcoin-veiling FBI bekend

In totaal werden er vrijdag 27 juni om precies te zijn 29.656,51306529 bitcoins geveild, deze waren in beslag genomen bij het onderzoek naar Silk Road. De bitcoins werden opgedeeld in 9 blokken van 3000 BTC en 1 blok met de resterende bitcoins. Geïnteresseerden die zich van te voren hadden aangemeld konden afgelopen vrijdag bieden op de blokken. In totaal deden 45 partijen mee met de veiling, vandaag is bekend geworden dat Tim Draper alle blokken gewonnen heeft. De transactie van de bitcoins is ook zichtbaar in de blockchain, voor welk bedrag de bitcoins zijn verkocht is momenteel niet bekend.

Lees verder op bitcoinweb.nl
Geplaatst op: woensdag 2 juli 2014

S&P waarschuwt Argentinië

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft Argentinië een stevige waarschuwing gegeven.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs